Nieuwe Aviator horloge band

Is de horlogeband van uw Aviator horloge versleten of bent u gewoon toe aan een nieuwe look? Koop dan een nieuwe Aviator horloge band. Hiermee kunt u een kapotte horlogeband vervangen, zodat u het horloge weer kunt dragen.

Let er tijdens het bestellen wel op, dat uw Aviator horloge een specifieke aanzet heeft en dat dus niet elke band zomaar past.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Welke Aviator band past aan mijn horloge?

De Aviator horlogebandjes zijn gemaakt van kwalitatief leder. Deze variëren van sportief met opvallende stiksels of geperforeerd leer tot klassiek van glad leer. Maar niet elke band past aan elk type horloge. Hoe u hier achter komt? Het is eigenlijk heel makkelijk. Tijdens het bestellen moet u even het typenummer van het horloge bij de hand houden. De eerste 4 cijfers van dit typenummer corresponderen namelijk met de band die u nodig heeft. Heeft u Aviator horloge AVW7770G59? Dan past hier dus de band AVW7770 bij! Stel dat u per ongeluk toch de verkeerde maat koopt, dan mag de horlogeband binnen 30 dagen geruild of geretourneerd worden. De Aviator horloge band moet dan natuurlijk wel onbeschadigd en ongedragen zijn.

Een nieuw Aviator horloge

Koopt u een van de door ons aangeboden Aviator horlogebanden, dan is uw horloge weer als nieuw. Toch willen wij u de tip geven gelijk even bij de nieuwe collectie Aviator horloges te kijken. De collectie is net weer vernieuwd en er zitten een paar super modellen bij die echt de Aviator look hebben. De meeste wijzerplaten bevatten chronografen op allerlei manieren, zoals bij een echt pilotenhorloge hoort. Sinds kort zijn er ook enkele digitale Aviator horloges te verkrijgen, met zowel een analoge en dus een digitale tijdsweergave.

Aviator horlogebandje online kopen

Uw Aviator horloge band koopt u online bij Horlogeloods.nl. Als u het horlogebandje op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag gratis door ons verzonden. Staat de band die u nodig heeft er niet bij? Neem dan even contact op met de klantenservice, en we gaan proberen ook voor uw horloge een nieuwe band te regelen. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor diverse betaalmethodes en verzendopties. De band wordt standaard verzonden in een brievenbuspakketje, zodat u niet thuis hoeft te blijven als de band geleverd wordt.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van l>