Een vervangende Mondaine horlogeband

Ben jij in het trotse bezit van een Mondaine horloge, en ben je toe aan een nieuwe Mondaine horlogeband? Horlogeloods.nl helpt jeu verder. Een versleten horlogeband hoeft er nog niet voor te zorgen dat je horloge waardeloos is. Met een nieuw bandje ben je namelijk weer verzekerd van enkele jaren draagplezier. Meet voor het bestellen de breedte van de aanzet van de band even goed op, dan weet je zeker dat je het juiste bandje besteld. Dit kan natuurlijk ook in een andere kleur. Als officieel dealer zijn ook de Mondaine horloges goed vertegenwoordigt op onze website.

Staat het bandje dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice, dan zullen wij bij de leverancier informeren of het horlogebandje nog te verkrijgen is.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een Mondaine horlogebandje koop je bij Horlogeloods

Wil je voor je horloge een nieuwe look, bijvoorbeeld een keer een rode band in plaats van zwart? Dan kun je nu op een goedkope manier een vervangende band voor je Mondaine horloge aanschaffen. Wij bieden de gehele banden collectie van dit merk aan, dus ook de band die jij nodig hebt moet er bij zitten. In plaats van leer, kun je als variatie ook eens voor een mesh band gaan. Dit geeft het horloge een totaal andere uitstraling. Koop het bandje van Mondaine bij Horlogeloods, en wij verzenden het dezelfde dag nog in een stevig brievenbus pakketje. Zo wordt het veilig verzonden, en hoef je op de dag van de levering niet thuis te blijven.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 3.9 / 10 uit 704 beoordelingen.