Koop uw nieuwe Aviator horloge op Horlogeloods

De Aviator horloges waren een tijdje alleen tijdens een vliegreis te verkrijgen, maar sinds begin 2014 zijn deze fraaie piloten horloges ook verkrijgbaar op Horlogeloods.nl, en hoe! De collectie Aviator horloges is geweldig en moet u zeker niet missen. Deze horloges zijn namelijk niet alleen stoer en uitzonderlijk, ze zijn namelijk kwalitatief ook zeer goed. Horlogeloods is er zeker van dat u heel veel plezier gaat beleven aan een uniek horloge van dit merk.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tweede mogelijkheid om een Aviator horloge te kopen

U heeft vast wel eens gevlogen met luchtvaartmaatschappij KLM of Transavia. Dan herinnert u zich deze geweldige horloges tijdens de vlucht ook vast. Deze worden namelijk verkocht tijdens vluchten van bijvoorbeeld de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij. Als u tijdens het vliegen niet voldoende cash geld bij u had voor een horloge, dan krijgt u nu een tweede kans. Op Horlogeloods kunt u namelijk alsnog dat ene Aviator horloge van uw wens kopen. Horlogeloods is officieel dealer van dit prachtige merk. Wij hebben zelfs de Aviator horlogebanden in het assortiment op onze website, voor als uw horlogeband aan vervanging toe is.

Vernieuwde collectie met digitaal Aviator horloge

Recent hebben wij weer een fraaie toevoeging binnen deze collectie online gezet. Het betreft horloges die u reeds kent van de bekende Aviator style, maar ook enkele vernieuwende modellen zoals bijvoorbeeld enkele digitale Aviator horloges. Op deze horloges kunt u de tijd zowel analoog als digitaal aflezen, zoals u kunt zien bij model AVW6019G315. De fraaie zwarte wijzerplaat, afgewerkt met blauwe bezel, geeft het horloge ook nog eens een sportief tintje.

Het ontwerp van een Aviator horloge

Het design van elk horloge van dit merk is weergaloos. Aviator heeft bijvoorbeeld modellen met stoere details, maar ook horloges met sportieve aspecten. Elk horloge heeft daarom zijn eigen persoonlijke en uniek ontwerp. Wat al deze horloges tot één collectie maakt, is dat ze allemaal kenmerken hebben van de luchtvaart. Dit ziet u terug in elementen op de wijzerplaat van de verschillende horloges. De kwaliteit van de Aviator horloges is uitmuntend, omdat alleen gebruik wordt gemaakt van de kwalitatief beste materialen. De bekendste reeks uit deze collectie is de Aviator F Serie, welke wij dan ook in ons assortiment opgenomen hebben.

Aviator Smartwatch?

Vanwege het tien jarig bestaan in 2017 heeft Aviator bekend gemaakt tijdens vluchten zijn eerste smartwatch te gaan aanbieden, waarop bijvoorbeeld sms'jes, email en social media uitingen op weergegeven worden. ook zijn deze horloges uitgerust met een stappenteller en meet het hoeveel calorieën er verbruikt zijn. kortom, alles wat een moderne smartwatch ook kan! Tevens zal er dit jaar een Limited Edition Aviator Special Ops Professional duikershorloge aangeboden gaan worden. Met unieke eigenschappen als een schroefkroon en 20 ATM zorgt dit horloge ervoor dat u zelfs diep onder water kunt genieten van uw Aviator horloge, mede door een helder afleesbare blauwe wijzerplaat.
Wij hopen deze fraaie toevoegingen binnen de Aviator collectie ook snel te mogen begroeten op onze website!

Online een Aviator horloge kopen

Een Aviator horloge bestellen via Horlogeloods kost maar een schijntje van uw tijd. Binnen een paar klikken op uw muis heeft u namelijk al een horloge besteld. Tevens kunt u het horloge al zeer snel in huis verwachten. Als u namelijk op werkdagen voor 22:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Wacht dus niet te lang en bestel het horloge snel! Geeft u een van deze horloges cadeau en bent u niet zo handig met inpakpapier? Horlogeloods pakt het horloge graag voor u in. Selecteer de inpakoptie tijdens het bestelproces en u ontvangt het horloge ingepakt thuis. Het inpakken kost zelfs niets extra. Online winkelen ging nog nooit zo vlot. En bent u op de dag van de levering niet thuis, dan kunt u tijdens het bestellen een alternatief adres opgeven, bijvoorbeeld uw werkadres. De verzending is overigens geheel gratis!

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.4 / 10 uit 692 beoordelingen.