Aviator F-Series

De collectie F-Series van het merk Aviator is een op maat gemaakte reeks van horloges die speciaal voor de reisindustrie zijn geselecteerd. Deze horloges zijn exclusief beschikbaar voor reizigers aan boord van passagiersvliegtuigen en op luchthavens over de hele wereld....en op Horlogeloods natuurlijk! Deze Aviator F-Series collectie is geïnspireerd op de pioniersgeest van de menselijke verovering van het luchtruim, wat het belangrijkste is geweest bij het beïnvloeden van het ontwerp van deze reeks horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde modellen binnen de Aviator F-Serie horloge collectie

Met meer dan 50 modellen is de F-serie collectie een uitgebreide collectie van horloges met een grote aantrekkingskracht op een ieder die geïnteresseerd is in de luchtvaart. Vrijwel elk horloge is gebaseerd op het uiterlijk van een cockpit, en deze horloges zijn altijd uitgerust met een functionele chronograaf. Bij het horloge AVW2018G270 is dit bijvoorbeeld mooi te zien. Een erg stoer mannenhorloge met chronograaf, een absolute must voor een liefhebber van pilotenhorloges. Ook is elk horloge uitgerust met een hoge kwaliteit Japans quartz precisie-uurwerk gehuisvest in een roestvrij stalen behuizing. De horloges zijn tot 5 of 10ATM waterdicht.

Aviator F-Serie horloge voor mannen

Als u de collectie een beetje bekeken heeft, zult u zien dat deze collectie uitsluitend horloges voor mannen bevat. Een dameshorloge van Aviator is nog niet op onze website te verkrijgen, maar wij sluiten niet uit dat dit in de toekomst nog gaat gebeuren. Heeft u als man reeds een Aviator horloge gekocht, en is uw band aan vervanging toe? Deze bieden wij ook aan op onze website. Als u twijfelt welke band u moet hebben, dan heeft u vast wat aan de volgende tip. Alle modellen Aviator horloges beginnen met AVW, gevolgd door vier cijfers. Deze eerste 4 cijfers gebruikt u om te kijken wel band u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld Aviator AVW8974G139, dan heeft u band AVW8974 nodig. Zo simpel is het! En mocht u er alsnog niet uitkomen, neemt u dan gerust even contact met ons op.

Aviator F-serie horloge online kopen

Heeft u onze Aviator horloge collectie bekeken, en heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel dan op werkdagen het horloge van uw keuze voor 22:30, dan zorgen wij ervoor dat het door u gekozen horloge dezelfde dag nog wordt verzonden. Als u het horloge kado wilt geven, kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat het horloge gratis feestelijk wordt ingepakt. De verzending is geheel gratis, en kan ook bijvoorbeeld afgeleverd worden op uw werk of een PostNL afhaalpunt.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van l>