Festina Sport horloges voor de sportieve man

Horloges uit de Festina Sport horloge collectie vind je natuurlijk online bij Horlogeloods.nl. Wij hebben een zeer ruim assortiment horloges voor mannen uit de Festina horloge collectie voor jou geselecteerd. Festina is een Zwitsers horlogemerk dat al sinds 1984 horloges maakt. Zij waren het eerste horlogemerk dat een horloge met maanstand maakte en ook de eerste die een titanium horloge produceerde. Sindsdien zijn er verschillende collecties Festina horloges uitgebracht. Een grote groep horloges is ondergebracht in de categorie Festina collection horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Festina Sport horloge met nauwkeurige chronograaf

Het Festina horloge werd al snel positief ontvangen op de markt. Niet heel raar als je de collectie bekijkt. Een Festina horloge heeft een eigen stijl en is zeer herkenbaar. Deze eigen stijl heeft Festina in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld tot de horloges die je nu op onze websites terug ziet. Een grote verscheidenheid aan ontwerpen die samen een prachtig geheel vormen. Zo bieden wij je op Horlogeloods.nl horloges aan met bruine en zwarte lederen horlogebanden, maar ook horloges met een edelstalen horlogeband. Een chronograaf is vrijwel altijd op een Festina Sport horloge terug te vinden.

Gevarieerde collectie Festina Sport heren horloges

In de Festina Sport horloge collectie vind je verschillende soorten horloges voor mannen. Zo zijn er nette horloges van Festina zonder al te veel klokjes en wijzers, met een simpele wijzerplaat en een luxe lederen band. Deze Festina horloges hebben een klassieke, elegante uitstraling. Daarnaast vind je natuurlijk ook sportieve, opvallende Festina herenhorloges in onze webshop. Festina is dol op opvallende wijzerplaten en dat zie je terug bij deze horloges. In de Festina Sport horloge collectie zitten veel horloges met bijvoorbeeld blauwe wijzerplaten. Ook horloges met rechthoekige horlogekasten en horloges met stoere, geperforeerde banden van leder vind je binnen dit assortiment. Wij hebben voor iedereen wat wils. Bekijk ook eens de Festina Chronobike horloges.

Festina Sport horloge online kopen

Een sporthorloge van Festina koop je veilig en eenvoudig online bij Horlogeloods.nl. Dit bied je vele voordelen. Als je jouw favoriete horloge op werkdagen voor 23:59 besteld, dan wordt het dezelfde dag nog gratis verzonden. Dit kan ook naar een ander adres, bijvoorbeeld je werk of een afhaalpunt. Is het een cadeau? Dan pakken we het horloge gratis voor je in. Zo heb je er geen werk meer mee als je het horloge cadeau wilt geven. En als je een horloge met een edelstalen of titanium band besteld, leveren wij er gratis een opmaat maak setje bij, zodat je zelf makkelijk de band op maat kunt maken!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting