The Fromanteel Amsterdam horloges

De Fromanteel Amsterdam horloges hebben hun eigen verhaal. Voor een merk waarvan de wortels in Amsterdam liggen is het bijna logisch om een serie horloges te ontwerpen waar deze naam aan verbonden kan worden. Het Nederlandse horlogemerk Fromanteel wat in 2009 op de markt werd gezet, is geïnspireerd op het eeuwenoude bedrijf Fromanteel, een klokkenmakers bedrijf wat in de 17e eeuw in onze hoofdstad werd opgericht. Het horlogemerk, wat alleen uit horloges voor heren bestaat, is de geschiedenis van dit bedrijf niet vergeten en laat dit in alle verschillende series terug komen. Zo vind je hier de Fromanteel Amsterdam horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

The Fromanteel Amsterdam horloges; eerbetoon aan Amsterdam

The Fromanteel Amsterdam horloges zijn natuurlijk een directe verwijzing naar de geweldige stad waar dit merk is opgericht. Op de Dam, dat is waar het allemaal begon voor de klokkenmaker. Dat ze bij dit merk wisten waar ze mee bezig waren blijkt wel uit het feit dat zij het waren die hebben ontdekt dat op een klok niet alleen de minuten maar ook de secondes afgelezen konden worden. Dit grote succes wordt vertaald naar The Fromanteel Amsterdam horloges, waar u natuurlijk naast de uren en de minuten ook duidelijk de secondes kunt aflezen. Het ontwerp van een Fromanteel horloge is helemaal fantastisch. Stijlvol, stoer en helemaal Amsterdam.

Unieke Fromanteel Amsterdam horloges

Het merk Fromanteel gaat er tegenwoordig prat op horloges aan te bieden van een hoog afwerkingsniveau tegen een schappelijke prijs. De Amsterdam Chrono, bijvoorbeeld, is een zeer voordelig horloge van Fromanteel met een ingetogen vormgeving, een Zwitsers uurwerk en fraai opgeborstelde stalen afwerking. Als een subtiele verwijzing naar de klokkenhandel van weleer, zijn de coördinaten van de Dam in het Fromanteel horloge gegraveerd. Met dit horloge heb je echt een uniek horloge om je pols. En wil je een nieuw bandje voor om je huidige horloge, bekijk dan onze collectie Fromanteel horlogebandjes eens.

The Fromanteel Amsterdam horloge online kopen

Wil je ook een van The Fromanteel Amsterdam horloges in je bezit hebben? Geen probleem, op Horlogeloods.nl worden alle horloges uit voorraad geleverd. Bestel vandaag nog online en profiteer van onze snelle levering. Want als je op werkdagen voor 23:59 besteld, dan wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. Als het horloge van Fromanteel Amsterdam een cadeau is, kun je dit aangeven tijdens het bestellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat jouw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting