The Fromanteel Generations horloges speciaal ontworpen

Als je van klassieke horloges houdt, bekijk dan de Fromanteel Generations horloges eens. Horloges met een lange geschiedenis, dat zijn de Fromanteel horloges. In de 17e eeuw richtte Fromanteel een klokkenmakers bedrijf op. Samen met zijn zoons heeft hij het bedrijf tot een groot internationaal succes weten te brengen. In 2009 werd er nieuw leven in het oude merk geblazen en werd de merknaam Fromanteel gebruikt voor een prachtige collectie herenhorloges. Om de oorsprong van het merk niet in vergetelheid te laten komen is het merk in verschillende series ingedeeld waaronder deze Fromanteel Generations horloges. Elke serie heeft zijn eigen verwijzing naar het verleden van dit geweldige merk.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

The Fromanteel Generations horloges zijn strak maar speels

Abraham en zijn broer Johannes Fromanteel zijn er verantwoordelijk voor dat de naam van het bedrijf bekend werd in Engeland. Abraham vestigde succesvol een filiaal van het bedrijf in Newcastle en zorgde ervoor dat de reputatie van de klokkenmaker zijn weg naar andere landen vond. Horloges uit de The Generations serie zijn gewijd aan Abraham en zijn broer Johannes. De stijl van deze horloges is eenvoudig maar met zeer veel stijl gemaakt. Waar andere series hebben gekozen voor een meer klassieke stijl zijn The Generations horloges van Fromanteel strak met een wat speelse index

Gevarieerde collectie Fromanteel horloges

De horlogecollectie van Fromanteel is opgedeeld in verschillende series, met elk hun unieke kenmerken. Heb je de Fromanteel The Amsterdam horloges al eens bekeken? Deze uurwerken moet je zeker niet overslaan als je de horloges van dit merk bekijkt. Samen met de Globetrotter horloges zijn dit toch echt de pronkstukken van deze collectie. Ook is het mogelijk om jouw horloge een nieuwe look te geven, door een nieuw horlogebandje van Fromanteel te bestellen.

Fromanteel Generations horloge online kopen

De kwaliteit van de Fromanteel Generations horloges is geweldig. Je kunt hier rekenen op een kwalitatief uurwerk en het krasvaste saffierglas zodat je jaar in jaar uit plezier kunt beleven aan een van de Fromanteel Generations horloges. Wist je dat je een horloge van Fromanteel gratis kunt laten inpakken? Een cadeau geven is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt dit gewoon aangeven in het bestelproces. Op werkdagen voor 23:59 het Fromanteel Generations horloge besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd, geheel gratis.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting