Fromanteel Globetrotter horloges voor de man van de wereld

Een nieuwe weg heeft het merk Fromanteel ingeslagen met de Fromanteel Globetrotter horloges. Deze Globetrotter horloges zijn gemaakt voor de reizende man, mannen van de wereld om het zo maar eens te noemen. Deze horloges zijn een van de steeds groter wordende aantal series die dit Nederlandse merk rijk is. Zo kun je naast de Globetrotter serie horloges ook bijvoorbeeld The Amsterdam horloges en The Generations horloges vinden. Hieronder kun je een kijkje nemen bij de geweldige Globetrotter horloges, gemaakt voor de mannen die de hele wereld over gaan.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fromanteel Globetrotter horloges met een knipoog naar het verleden

Bijzonder aan een Fromanteel Globetrotter horloge is dat deze wederom iets te maken heeft met de geschiedenis van het merk. In de 17e eeuw wilde het merk uitbreiden en opende filialen in andere landen waaronder Engeland. Deze drang naar avontuur en het ontdekken van nieuwe landen en nieuwe kansen aangrijpen is de basis geworden voor deze prachtige collectie Fromanteel Globetrotter horloges. Eenmaal een horloge van Fromanteel om de pols, zal je deze niet snel af doen. Zoals ze zelf zeggen is een horloge van Fromanteel een maatje om mee te reizen en nieuwe dingen mee te ontdekken.

Kwalitatieve Fromanteel horloges

Over het uiterlijk en de kwaliteit van een Fromanteel Globetrotter horloge is geen slecht woord te zeggen. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van een hoogwaardig uurwerk en het krasvaste saffierglas. Het design van deze horloges is net als het merk zelf tot in de details afgewerkt, hier raak je zeker niet op uit gekeken. De horlogebanden zijn van kwalitatief leder, en deze horlogebanden zijn ook nog eens los te bestellen op onze site. Een enkel horloge is zelfs uitgerust met een maanfase functie.

Bestel jouw Fromanteel Globetrotter horloge online

Bestel vandaag nog een van de prachtige Fromanteel Globetrotter horloges, en wij verzekeren je dat je hier geen spijt van gaat krijgen. Doe je dit op werkdagen voor 23:59, dan zorgen wij ervoor dat het horloge dezelfde dag nog gratis wordt verzonden. En mocht je het horloge cadeau willen geven aan bijvoorbeeld uw partner, kies dan voor onze gratis inpakservice. Dan heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting