Een speciale serie uit de Fromanteel horloge collectie

Het geweldige horlogemerk Fromanteel is er eentje waar wij als Nederlanders trots op mogen zijn. Dit merk heeft zijn roots in de stad Amsterdam liggen, waar een familiebedrijf de naam Fromanteel in ieders geheugen heeft gegrift. Na lange tijd van afwezigheid is er een frisse wind door het bedrijf gegaan, wat heeft geresulteerd in een sterk merk met top horloges. Deze horloge collectie bestaat uit verschillende series maar de serie die op deze pagina te vinden is die is wel heel speciaal: De Fromanteel Specials.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde collectie Fromanteel horloges

Fromanteel geeft verschillende horlogecollecties uit. Naast de Limited Edition Fromanteel horloges zijn dat ook nog Amsterdam horloges, Fromanteel Generations en de Globetrotter serie. Horlogeloods is er als officieel dealer trots op je al deze collecties aan te kunnen bieden op onze website. Hierdoor weten wij zeker dat een ieder wel een geschikt horloge van dit merk kan vinden.

Limited Edition Fromanteel horloges op Horlogeloods.nl

De Fromanteel Specials horloges zijn, zoals de naam al laat doorschijnen, speciale modellen die niet altijd verkrijgbaar zijn, maar die je als horlogeliefhebber zeer gaat waarderen. Wat je kunt verwachten in deze collectie Fromanteel horloges zijn modellen die bijvoorbeeld te maken hebben met een jubileum jaar, zoals de speciale Anniversary Day en Night horloges, die in 2014 het jubileum jaar van het merk bekroonde. Wat het merk de aankomende jaren nog voor Fromanteel horloges op de markt gaat brengen blijft een verrassing, maar wij verwachten grootse dingen van dit geweldige Nederlandse merk. In 2016 bijvoorbeeld is er de Pendulum reeks bijgekomen. Deze fraaie horloges voor mannen van Fromanteel hebben een automatisch uurwerk, waardoor je dus nooit een batterij hoeft te vervangen. Wees er wel snel bij als je een van deze horloges wilt bemachtigen, want al deze Fromanteel horloges zijn gelimiteerd en maar voor een bepaalde tijd verkrijgbaar.

Koop jouw Fromanteel Special horloge online

Heeft je jouw keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig een Fromanteel horloge in onze webshop. Je kunt op werkdagen tot 23:59 uur bestellen, en jouw pakketje gaat dan dezelfde dag de deur uit, waarbij de verzending gratis is. Wilt je een horloge kado geven? Geef dit dan aan in ons veilige bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen dat jouw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting