Nieuw binnen, de Ice Dune horloges

Ken jij de sportieve Ice Dune horloges van Ice-Watch al? Deze sportief ogende horloges zijn speciaal ontworpen voor mannen, en zijn allen voorzien van een chronograaf. De horloges en banden zijn gemaakt van kunststof, al lijkt het bij de banden net alsof er leder is gebruikt. Ook binnen de Ice Dune horloge collectie is er weer gebruik gemaakt van diverse kleuren, zodat er flink wat te kiezen is. Kijk je even mee?

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoe is Ice-Watch ontstaan?

Voor een ieder die zich afvraagt hoe een idee als dat van Ice-Watch tot een mondiaal succes kon uitgroeien, moeten we teruggaan naar het jaar 2007. Dit is het jaar dat Ice-Watch opgericht werd, en een jaar later zijn de eerste horloges op de markt gebracht. De oprichter Jean-Pierre Lutgen werkte voordat hij aan het merk Ice-Watch begon bij een bedrijf in reclame artikelen, waar onder andere siliconen armbandjes verkocht werden. Hij kwam hierdoor op het idee om hier een uurwerk in te verwerken, en zodoende een fris en betaalbaar horloge te maken. Hij sprong hiermee in op een markt met consumenten die wel klaar waren met de traditionele horloges, en toe waren aan iets nieuws. Dat het hem gelukt is Ice-Watch goed in de markt te zetten, blijkt wel uit het feit dat eigenlijk iedereen dit merk met zijn trendy kleuren wel kent. De eerste reeks van dit merk was de Ice-Forever horloge collectie, en deze serie is nog steeds verkrijgbaar.

Ice Dune horloge online kopen

Als je een van deze Ice-Watch horloges aan wil schaffen, maak je wat ons betreft een prima keuze. Wij als Horlogeloods bieden als officieel dealer 2 jaar garantie op het uurwerk. Ook is de verzending geheel gratis, en kan het horloge indien gewenst ook naar een ander adres of een afhaalpunt worden verzonden. Wil je dit horloge cadeau geven aan iemand, dan kun je gelijk de gratis inpakoptie aanvinken terwijl je het horloge aan het bestellen bent. Wij zullen jouw bestelling dan gratis feestelijk verpakken!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting