Ice Ola horloges op Horlogeloods.nl

Ice-Watch heeft de collectie met Ice Ola horloges nieuw leven in geblazen, door het bekende Ice Ola model te reproduceren, maar dan speciaal voor kinderen! Deze horloges, uniek omdat de band volledig doorloopt, zijn verkrijgbaar in de meest gangbare kleuren, waarbij de wijzers, bezel en index een contrasterende kleur hebben gekregen. Dit maakt het horloge voor kinderen erg aantrekkelijk om te dragen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veel kleur in een Ice-Watch horloge

Ice-Watch is een kleurig horlogemerk uit België en bestaat sinds 2006. Als jong merk op de horlogemarkt veroverde het al snel de harten van veel jonge consumenten. Het merk laat zien dat een gekleurd horloge gemaakt van van siliconen net zo stijlvol kan zijn als een klassiek horloge. Deze felle, vrolijke kleuren en combinaties van bijzondere materialen zien we ook terug in bijvoorbeeld de Ice-Watch zonnebrillen. Siliconen, nylon, rubber, soms leder of edelstaal en veel kleuren, dat zijn de basiskenmerken van de Ice-Watch horloges. Er zijn in de collectie, naast horloges voor mannen en vrouwen, nu dus ook kinderhorloges opgenomen. Naast kleur maakt Ice-Watch ook gebruik van afbeeldingen op de wijzerplaat, of wijzerplaten met glitters.

Ice Ola Kids horloge voor uw zoon of dochter

Een Ice Ola Kids horloge is er voor zowel jongens als meisjes. Een jongen zal bijvoorbeeld gaan voor het Ice Ola Rocket horloge, een mooi blauw kinderhorloge met gele wijzers en gele cijfers op de wijzerplaat. Ook rood is bij jongens een geliefde kleur. Een meisje zal erg blij worden van het Ice Ola Princess horloges, een mooi roze horloge met blauw paarse accenten op de wijzerplaat. Doordat de cijfers prominent aanwezig zijn op de wijzerplaten van deze horloges, leert jouw kind op een makkelijke manier om met tijd om te gaan. Andere kinderhorloges van Ice-Watch kun je vinden bij de Ice Mini horloges.

Ice Ola Kids horloge online kopen

Wanneer je besluit een Ice-Watch Ice Ola horloge aan te schaffen, weet je dat je hier lang plezier van zult hebben. Als je op werkdagen voor 23:59 besteld, wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. En is het horloge een cadeau, vergeet dat dan niet aan te geven in het bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen dat jouw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt. Als je je zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je ook nog eens 5% korting.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting