De Maurice Lacroix Fiaba horloge collectie

Ontdek nu de Maurice Lacroix Fiaba horloge collectie! De meeste horloges binnen deze collectie van Maurice Lacroix worden gekenmerkt door de prachtige lijnen van de rechthoekige kast. De collectie is een eerbetoon aan het gedachtegoed van de makers, namelijk het creëren van innovatieve horloges met een tijdloos design. De achterdeksels van de horloges zijn ergonomisch ontworpen, wat ervoor zorgt dat een Maurice Lacorix Fiaba horloge perfect aansluit op uw pols. Bekijk de collectie nu op deze pagina.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoogwaardige Maurice Lacroix horloges

Maurice Lacroix staat garant voor echt Zwitsers vakmanschap, innovatie, speelse details en het gebruik van hoogwaardige technieken. Het merk creëert met zijn prestigieuze uurwerken de klassiekers van morgen! Er zijn diverse series waaruit u een prachtig uurwerk kunt kiezen, zo is er altijd een uurwerk te vinden wat perfect bij u past. Op onze site vindt u onder andere de Eliros, Pontos en de Les Classiques horloge collecties. De lijfspreuk van het bedrijf is dan ook niet voor niets ‘Your time is now!’

Zwitserse Maurice Lacroix Fiaba horloges

Maurice Lacroix is een luxe Swiss Made horlogemerk waarvan de fabriek gehuisvest is in het plaatsje Jura. Om de automatische horloges te produceren maakt Maurice Lacroix gebruik van hun eigen gemaakte uurwerken, welke uiteraard allemaal gemaakt zijn in Zwitserland. Al deze horloges zijn zorgvuldig geoptimaliseerd om aan de normen van de lange traditie van het Zwitserse uurwerk te voldoen. Een perfecte afwerking draagt bij aan het karakter van deze horloges. Met de aandacht voor detail en het streven naar perfectie, worden de kwalitatieve Maurice Lacroix horloges geboren. Als u deze Fiaba horloges stuk voor stuk bekijkt, zult u zien wat we bedoelen. Voor de kleuren wordt vaak gebruik gemaakt van het klassieke zilver en goud, met een enkele uitschieter zoals de nu populaire kleur rosé.

Maurice Lacroix Fiaba horloge online kopen

Heeft u onze Maurice Lacroix Fiaba horloge collectie bekeken, en heeft u uw keuze kunnen maken? Bestel dan op werkdagen het horloge van uw keuze voor 22:30, dan zorgen wij ervoor dat het door u gekozen horloge dezelfde dag nog gratis wordt verzonden. Als u het horloge kado wilt geven, kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat het horloge gratis feestelijk wordt ingepakt. U kunt in het bestelproces ook aangeven of u uw bestelling thuis, of op een ander adres wilt laten bezorgen. ideaal voor als u vantevoren weet dat u op de dag van de levering niet thuis bent.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.4 / 10 uit 691 beoordelingen.