Maurice Lacroix Masterpiece horloges

De Masterpiece horloge collectie van het Zwitserse Maurice Lacroix is alleen te omschrijven als een collectie van puur vakmanschap. De prachtige uurwerken met diverse functies zorgen ervoor dat de horloges ook op technisch gebied tot de absolute top behoren. Het merk Maurice Lacroix produceert al sinds 1975 bijzondere uurwerken. Decoraties worden met de hand aangebracht omdat alleen ambachtelijk handwerk de gewenste kwaliteit garandeert, zoals ook duidelijk te zien is bij deze Maurice Lacroix Masterpiece horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Uniek ontworpen Maurice Lacroix horloges

Kort geleden vierde Maurice Lacroix zijn 40ste verjaardag, en meer dan ooit is de kern van de cultuur van het merk 'Passion for Progress'. De ontwerpers en horlogemakers ontwikkelen voortdurend betrouwbare en geavanceerde uurwerken. Maurice Lacroix vermijdt formaliteit en zij omarmen de huidige trends met een eclectische mix van invloeden uit alle gebieden van het leven. Zwitsers vakmanschap, innovatieve nieuwe manieren om de tijd uit te beelden en respect voor traditie wordt met succes gefuseerd met als resultaat uitstekende horloges te produceren. Sterker nog, het merk creëert de klassiekers van morgen. Een Maurice Lacroix horloge is een partner voor het leven. Your Time is now.

Award-winning Maurice Lacroix Masterpiece horloges

De Masterpiece collectie is de meest exclusieve premium lijn van de Maurice Lacroix horloges. De collectie bestaat uit een reeks horloges met manufacture (in huis geproduceerde) uurwerken die uiterst hoogwaardig zijn afgewerkt en verschillende functies bevatten zoals retrograde, gangreserve of een kalender. Bij het horloge MP6118-PVB01-330-1 valt direct de 'open' wijzerplaat op. Hier kunt u rechtstreeks op het uurwerk kijken. De Masterpiece lijn is ook bekend onder zijn voormalige naam Les Mechaniques; een niet meer geproduceerde collectie die naast aangepaste Zwitserse uurwerken ook 'heritage' uurwerken bevatte. Maurice Lacroix is al meermaals onderscheiden met een prestigieuze Red Dot Award voor zijn horloge designs. Het grootste deel van deze Awards is uitgereikt voor horloges uit deze bijzondere Masterpiece horloge collectie. Deze collectie behoort tot de top van wat er op het gebied van horloges te koop is.

Maurice Lacroix Masterpiece horloge online kopen

Een Maurice Lacroix Masterpiece horloge bestellen in onze webshop op Horlogeloods.nl geeft u veel voordelen. Als u namelijk op werkdagen voor 22:30 een horloge bestelt, wordt het pakketje dezelfde dag nog gratis naar u verzonden. Ook pakken wij het horloge graag feestelijk voor u in. U kunt tijdens het bestelproces deze optie aankruisen, waarna het horloge gratis voor u ingepakt wordt. Ook bent u van harte welkom om een horloge bij ons in de showroom te komen bekijken. Voor de Masterpiece collectie geldt dat deze nog veel uitgebreider is dan de modellen die wij laten zien. Heeft u interesse in een van deze uurwerken, neemt u dan gerust even contact met ons op.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.4 / 10 uit 691 beoordelingen.