Classic

De Mondaine Classic horloge collectie

De Mondaine Classic horloges zijn super duidelijk af te lezen, en dat is dan ook waar zij hun populariteit aan danken. Met de look van een stationsklok is dit het ideale horloge om de tijd accuraat van af te lezen. Mondaine Classic horloges hebben een leren band, die naast zwart vaak ook in het rood verkrijgbaar zijn. Bekijk deze Zwitserse design horloges en maak direct je keuze.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Meer dan alleen Mondaine Classic horloges

De Mondaine Classic collectie is fraai, maar wie even verder kijkt ziet dat Mondaine nog veel meer te bieden heeft dan deze serie. Ken je bijvoorbeeld de Mondaine Essence horloges al? Deze horloges mogen met recht het stempel duurzaam dragen, want ze zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen. En niet alleen de materialen waarmee het horloge geproduceerd is, nee zelfs de verpakking komt van hergebruikte artikelen, in dit geval PET flessen. De EVO II horloges van Mondaine staan daarentegen juist weer bekend omdat ze zo goed af te lezen zijn. Dit komt niet alleen door de heldere wijzerplaten, maar ook door een licht gewelfd mineraalglas voor een vergrootglas effect.

Mondaine Classic horloge online kopen

Heb je een keuze gemaakt uit onze fraaie collectie met Mondaine Classic horloges? Bestel dan snel in onze veilige en eenvoudige webshop. Als je op werkdagen voor 23:59 de bestelling plaatst, dan wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verstuurd. Profiteer ook van onze gratis inpakservice. Als je tijdens het bestellen aangeeft dat het horloge een kado is, dan zorgen wij er voor dat jouw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt. En wil je het horloge op een ander adres laten bezorgen, dan kun je dit ook aangeven tijdens het bestelproces.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting