Evo2

Mondaine Evo2 horloge collectie

De Mondaine Evo 2 horloge collectie is ontworpen met een goede afleesbaarheid in het achterhoofd. De wijzerplaat is afgewerkt met een zacht afgeronde horlogekast met een licht gewelfd mineraalglas voor een vergrootglas effect. Mondaine Evo horloges hebben geen of een korte rechte bandaanzet. Ze zijn verkrijgbaar met een groot datum of gecombineerd dag / datum venster, wat er voor zorgt dat de horloges nog duidelijker af te lezen zijn. Naast horloges van Mondaine zijn er ook diverse kwalitatieve klokken in onze webshop te vinden.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Mondaine EVO 2 onderdeel van een fraaie collectie

De Mondaine Evo 2 horloges zijn niet de enige horloges die dit Zwitserse merk aanbiedt. Zo hebben we bijvoorbeeld ook de Essence en Classic collectie op onze website staan. Maar ook de Mondaine klokken mogen natuurlijk niet ontbreken. De klokken van Mondaine hebben het ontwerp waarmee het merk groot is geworden, namelijk van de Zwitserse stationsklokken. Naast de klokken zijn er ook een bureauklok en een reiswekker te vinden. Als jouw Mondaine horloge een nieuw bandje nodig heeft, kun je ook bij ons terecht. Je zult zien dat tussen de Mondaine banden een grote diversiteit is, en je kunt in plaats van zwart ook eens voor een rode band gaan.

Mondaine EVO 2 horloge online kopen

Wil je een van deze geweldige Mondaine EVO 2 horloges kado geven maar heb je geen inpakpapier in huis? Geef in ons eenvoudige bestelproces aan dat het horloge een kado is en wij zorgen voor de rest. En dat helemaal gratis! En als je op werkdagen voor 23:59 besteld, wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. Je kunt tevens aangeven of je het horloge thuis, of op een ander adres wilt laten bezorgen. Handig voor als je niet thuis bent op de dag van de levering! Als je een horloge besteld met een edelstalen band, doen wij er gratis een bandinkorter met instructieboekje bij, zodat je zelf de band op maat kunt maken.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting