Ontdek de schoonheid van de Obaku horloges

Bij Horlogeloods kregen wij steeds meer de vraag naar Obaku horloges, dus konden wij niks anders dan deze fraaie collectie aan te bieden op onze site. We kunnen niks anders zeggen dan dat we aangenaam verrast zijn door dit Deense merk! Het merk heeft de focus op eenvoud, helderheid en een simpel design, en uit die gedachte is een uitgebreide collectie minimalistische horloges ontstaan. Sinds 2007 ontwerpen de oprichters Christian Mikkelsen en Lau Liengard Ruge Obaku deze horloges. Elke keer weer weten zij erin te slagen om met nieuwe, mooie eigentijdse modellen te komen. Ben je nieuwsgierig geraakt naar deze horloges, kijk dan snel verder.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Obaku horloges heren

Tijdens het ontwerpen smelten de gedachten van de ontwerpers, de tradities uit Azië en het Westen samen. Een inspiratie voor hen is de Zen filosofie. De Zen filosofie waardeert namelijk het leven met simpele eerste levensbehoeftes. Ook in Scandinavië wordt eenvoud gewaardeerd, maar wel met het verschil dat in Azië de waardering voortkomt uit de filosofie en in Scandinavië de waardering voornamelijk voortkomt uit functionaliteit. Deze eigenschappen zijn terug te zien in de ontwerpen van de horloges. De Obaku herenhorloges zijn hier een mooi voorbeeld van. Strakke, platte horloges voor mannen met een klassieke leren of een Milanese band. Sommige modellen zijn voorzien van een datumaanduiding, en de kasten zijn gemaakt van kwalitatief edelstaal. Deze horloges zijn prima te dragen bij een net pak of een casual look.

Obaku horloges dames

De Obaku dameshorloges zijn met recht minimalistische horloges te noemen. Platte designs en heldere, simpele wijzerplaten zorgen voor ongekende schoonheid. Maar om alle modellen minimalistisch te noemen is te kort door de bocht. Er zijn ook Obaku horloges voor vrouwen die een zekere elegantie uitstralen. Dit komt vooral door de extra smalle horlogeband, waardoor het horloge zelf extra goed tot uiting komt. De kleuren zilver en goud zijn goed vertegenwoordigt, en ook zijn er diverse dameshorloges met lederen banden te verkrijgen.

Als je een Obaku horloge koopt, doe je ook iets goeds voor de maatschappij. Obaku doet namelijk hun best om bij te dragen aan een meer harmonieuze maatschappij. Het merk participeert in verschillende sponsorships voor gemeenschappen op een lokaal niveau door bijvoorbeeld financiële donaties en vrijwilligerswerk. Daarnaast werken ze samen met verschillende goede doelen.

Obaku horloge online kopen

Bestel nu snel een van de Obaku horloges online. Je kunt bij ons betalen op diverse manieren zoals Paypal en Afterpay. Wil je een van deze horloges cadeau geven? Wij hebben een gratis inpakservice! Wij pakken het feestelijk voor je in en sturen het pakketje, als je op werkdagen voor 23:59 uur hebt besteld, direct op! De verzending is kosteloos. Ook heb je de mogelijkheid om de horloges te komen bekijken in onze winkel in delfzijl. Als officieel dealer kun je er vanuit gaan dat wij altijd de nieuwste collectie online hebben staan.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting