Ice Sporty horloges op Horlogeloods.nl

Houdt u van opvallende kleuren, unieke designs en horloges die bij alle outfits passen? Dan bent u bij de Ice-Watch horloge collectie aan het juiste adres. De kleuren en bijzondere uurwerken zijn een opvallend geheel, waardoor ze altijd een bijzondere indruk zullen achterlaten. Bekijk de volledige gevarieerde collectie op Horlogeloods.nl, te beginnen met de Ice Sporty horloges, die u op deze pagina vindt.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veel kleur in een Ice-Watch horloge

Ice-Watch is een kleurig horlogemerk uit België en bestaat sinds 2006. Als jong merk op de horlogemarkt veroverde het al snel de harten van veel jonge consumenten. Het merk laat zien dat een gekleurd horloge gemaakt van van siliconen net zo stijlvol kan zijn als een klassiek horloge. Deze felle, vrolijke kleuren en combinaties van bijzondere materialen zien we ook terug in bijvoorbeeld de Ice-Watch zonnebrillen. Siliconen, nylon, rubber, heel soms leder en veel kleuren, dat zijn de basiskenmerken van de Ice-Watch horloges. Er zijn in de collectie, naast dames -en herenhorloges zelfs uniseks Ice-Watch horloges opgenomen. Naast kleur maakt Ice-Watch ook gebruik van afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld binnen de Ice Flower reeks. Verder zijn er veelal sportieve horloges van kunststof met een ring voor een timerfunctie of diverse chronometers.

Gevarieerde collectie Ice-Watch horloges

Kunt u niet slagen in deze serie van Ice-Watch? In onze collectie vindt u tevens de Ice Aqua, Ice BMW Motorsport, Ice Carbon, Ice Chic, Ice City, Ice Flower, Ice Forever, Ice Glam, Ice Glitter, Ice Mini en Ice Ola collectie. Het is bijna onmogelijk om hiertussen niet het perfecte horloge te vinden!

Ice Sporty horloge online kopen

Wanneer u besluit een Ice-Watch Ice Sporty horloge aan te schaffen, weet u dat u hier lang plezier van zult hebben. Als u op werkdagen voor 17:00 besteld, wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden. En is het horloge een cadeau, vergeet dat dan niet aan te geven in het bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting