Levering

Op deze pagina vindt u alle informatie wat betreft de levering van onze horloges. Lees snel verder voor meer informatie!

Bezorging

Wanneer je op werkdagen voor 23:59 uur een voorradig product bestelt, verzenden wij de bestelling diezelfde dag nog. Bestellingen die geplaatst zijn op vrijdag na 17:00 uur of in het weekend worden niet binnen één dag geleverd, maar een dagje later.

Let op: Heb je een bestelling geplaatst (op werkdagen) voor 23:59, maar na drie dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 130 1872 of mail naar klantenservice@horlogeloods.nl.

Kosten

Bij iedere bestelling (in Nederland en België) is de verzending gratis boven de €50,-. Voor andere Europese landen gelden de tarieven van PostNL. Als je meerdere bestelling geplaatst hebt op één dag is het eventueel mogelijk om deze samen te versturen. Neem hierover contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 130 1872.

Bezorgadres

Het adres wat je bij ons hebt doorgegeven als factuuradres, is ook direct het bezorgadres. Mocht je graag een ander afleveradres willen, geef dit dan aan tijdens het bestellen. Deze optie is handig als je iemand een cadeautje wilt sturen, of als je een pakketje wilt laten bezorgen op je werk of een afhaalpunt.

Bij stap 1, factuuradres, zie je onderaan het formulier een blauw vinkje. Achter dat blauwe vinkje staat: ‘verzenden naar hetzelfde adres’. Schakel dit vinkje uit door erop te klikken. Vul daarna de nieuwe adresgegevens in.

Verzendbevestiging

Nadat je pakketje door ons is overgedragen aan de post, ontvang je van ons een verzendbevestiging met jouw persoonlijke Track & Trace code. Deze code vul je vervolgens samen met je postcode in op https://mijnpakket.postnl.nl/ om je bestelling te volgen totdat deze geleverd is.

Niet thuis? Geen probleem!

Ben je niet thuis op het moment dat jouw pakketje geleverd wordt? Geen zorgen! PostNL zal proberen het pakketje bij de buren af te leveren. Mocht dit ook niet gelukt zijn dan ontvang je van de postbezorger een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kan je tot 22:00 uur (dezelfde dag) aangeven waar en wanneer je het pakketje bezorgd wilt hebben.

Je heeft de keuze uit één van de volgende opties:

• Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).

• Maandag t/m vrijdagavond bij je thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur (1,95 euro).

• Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.

• Bij PostNL locaties waar je het pakket vanaf 9.00 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro).

*Uitgezonderd enkele postcodegebieden

Klantenservice

Heb je niet het antwoord gekregen waar je op had gehoopt? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 - 130 1872 of mail naar klantenservice@horlogeloods.nl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting