Voordelig Luminox horloge uit de horloge sale

Altijd al een Luminox horloge willen hebben, maar liet uw budget het nog niet toe? Bezoek dan eens de horloge sale op Horlogeloods. Bij ons shopt u de mooiste Luminox horloges, waardoor u nooit teveel betaalt voor een design horloge. Horloge korting is altijd fijn, vooral als dit gepaard gaat met een horloge van goede kwaliteit. Bij Horlogeloods staat kwaliteit namelijk hoog in het vaandel, waardoor u nog jaren kan genieten van uw nieuwe horloge. Zoals in elke sale geldt wel: op is op. Wees er dus snel bij. Veel plezier met uw nieuwe horloge!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luminox horloge met LLT

In 1989 werd Luminox opgericht door Barry Cohen en Richard Timbo. Barry Cohen, een horloge veteraan, kwam een Zwitserse lichtgevend systeem (LLT) tegen en wist gelijk dat hij iets unieks in zijn handen had. Met dit uurwerk zou het mogelijk worden om onder situaties waar geen of weinig licht is toch nog goed de tijd af te kunnen lezen. Het doel van het merk was om revolutionaire uurwerken van zeer hoge kwaliteit te produceren. Zo zijn de Luminox horloges ontstaan.

Het succes van de Luminox horloges

Het succes liet niet lang op zich wachten. Nick North, een Amerikaanse officier van de Navy SEALs was toevallig op zoek naar een betrouwbaar horloge die kon worden gebruikt op nachtelijke missies. Toen hij op de Luminox horloges stuitte was hij gelijk enthousiast. Samen met Cohen werd een horloge speciaal voor hun troepen ontwikkeld. Andere strijdkrachten zoals de US Air Force meldden zich ook bij het merk. In samenwerking met vliegtuigfabrikant Lockheed Martin werd er voor hun een uniek pilotenhorloge gemaakt. Deze horloges zijn tot op de dag van vandaag populair door hun betrouwbare uurwerken die af te lezen zijn zonder lichtbron die tegen een stootje kunnen. De collectie bestaat uitsluitend uit Luminox herenhorloges.

 

Indrukwekkende garantie op een Luminox horloge

Een Luminox horloge is voorzien van het LLT systeem. De naam van deze horloges is zeer passend en komt vanuit het Latijn, ‘lumi’ betekent licht en ‘nox’ betekend nacht. Deze naam past perfect bij het Luminox horloge door de toegepaste LLT op de modellen. En dat ze vertrouwen hebben in de werking van deze horloges blijkt uit het feit dat ze een indrukwekkende 10 jaar garantie geven op LLT verlichting. Ieder horloge bevat minuscule glascapsules die altijd licht geven. Daardoor zijn horloges van dit merk altijd afleesbaar, ongeacht de omstandigheden.

Luminox horloge online kopen

In de collectie Luminox horloges vindt u de Sea, Land en Space serie. Kies hieruit uw favoriet en bestel op werkdagen voor 17:00, zodat u zeker weet dat het horloge dezelfde dag nog wordt verzonden. Is het door u gekozen horloge een cadeau? Geeft u dit dan aan tijdens het bestellen, dan wordt u bestelling gratis feestelijk voor u ingepakt.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.2 / 10 uit 419 beoordelingen.