Pig and Hen barato Bob

Onbevreesd en elegant; de Barato Bob collectie van Pig & Hen is geïnspireerd op een van de meest succesvolle piraten ter wereld. Alhoewel, Barato Bob noemt zichzelf liever ‘kaper’. Hij was een slimme Fransman die de wereld over heeft gereisd tegen de regels in. Bob was uniek vanwege zijn zachte, maar onvoorspelbare stijl, zoals terug te zien is in een Barato Bob armband.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Barato Bob armbanden in diverse kleuren

De Barato Bob collectie heeft armbanden in een grijze tint. De meest opvallende armband uit deze collectie is de Barato Bob Dark Gray - Orange. De combinatie van oranje en donkergrijs sluiten naadloos aan op de roségouden sluiting van deze armband. Hij is helemaal af dankzij de blauwe details aan de zijkant van de armband. U draagt hem moeiteloos met een stoere jeans of een nette blazer.

De in Amsterdam gemaakte Barato Bob armbanden zijn gemaakt van scheepstouw. De kwaliteit is zelfs zo goed, dat deze armband uw hele leven meegaat! Hij wordt geheel in stijl geleverd in een houten bakje met het logo van Pig & Hen erop. Ontdek alle modellen uit de Barato Bob collectie nu in onze webshop, en bestel direct online.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 400 beoordelingen.