Ontdek de Fat Fred armbanden van Pig & Hen

Rond 1600 was Nederland een van de machtigste landen ter wereld, omdat zij nieuwe landen ontdekten door het varen op zee. De Fat Fred armbanden collectie van Pig & Hen is geïnspireerd op een bijzondere persoonlijkheid die aanwezig was op het schip! Waar de naam Fat Fred vandaan komt? Dat zul je te weten komen zodra je deze persoonlijkheid voor het eerst ziet. Fat Fred wordt namelijk gezien als iemand die zijn eigen krachten niet kent. Hij zal intimiderend zijn bij de eerste ontmoeting, maar daar blijft het niet bij! Fat Fred heeft een hartje van goud en zal je helpen wanneer je hulp nodig hebt. Of dit nu een sterke maaltijd is, of het overboord gooien van de vijanden. Fat Fred zal voor u klaarstaan! Bekijk snel onze hele collectie!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fat Fred armbanden met een bijzonder design

De Fat Fred armbanden zijn breder dan de andere armbanden van Pig & Hen. Met een combinatie van lichtgeel met donkerblauw of lichtgeel met groen heeft deze collectie een bijzondere kleurencombinatie. Als u op zoek bent naar iets minder kleur dan kunt u hier ook goed terecht, want de Fat Fred armbanden zijn ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en donkerblauw.

Pig & Hen armbanden van goede kwaliteit

De in Amsterdam gemaakte Fat Fred armbanden zijn gemaakt van scheepstouw. De kwaliteit is zelfs zo goed, dat deze armband uw hele leven meegaat! Hij wordt geheel in stijl geleverd in een houten bakje met het logo van Pig & Hen erop. Heeft u al een favoriet gevonden?

Bestel uw Fat Fred armband nu online

Shop uw favoriete Pig & Hen armband vandaag nog in onze webshop en profiteer van maar liefst 5% korting op uw bestelling. Om de kortingscode te ontvangen meldt u zich eerst aan voor onze nieuwsbrief. Daarnaast wordt uw Pig & Hen armband gratis verzonden. Happy shopping!

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 401 beoordelingen.