Nieuw van Seiko: de Seiko Presage horloge collectie!

Al meer dan een eeuw ontwikkeld en verfijnd Seiko zijn mechanische uurwerken. Vandaag de dag is al deze ervaring samengekomen in een nieuwe, volledig mechanische collectie genaamd Seiko Presage. Deze Seiko Presage horloges zijn al een succes in Japan en daarom is besloten deze horloges ook wereldwijd op de markt te gaan zetten. Wij zijn dan ook trots dat wij u deze nieuwe horloge collectie mogen aanbieden.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 Artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 Artikel(en)

Seiko Presage horloges van hoogwaardige materialen

De schoonheid, diepte en subtiele textuur van de geëmailleerde wijzerplaat is vanzelfsprekend, maar wat ze horloges zo bijzonder maakt is het feit dat elke wijzerplaat is gemaakt door vakmensen, die ervoor zorgen dat de kleur van het glazuur enkele tientallen jaren mooi zal blijven. De afwerking van elke wijzerplaat kan eenvoudig worden beïnvloed door het weer en vocht, en het is zeer moeilijk om over de precieze dikte van het glazuur te beschikken als het op de schijf wordt gelegd. Om te voldoen aan deze uitdagingen is het hoogste niveau van vaardigheid vereist, en Seiko is vereerd om de heer Yokozawa te hebben die de leiding heeft over de afwerking van elke geëmailleerde wijzerplaat voor Seiko Presage horloges. Alleen het meest exclusieve, traditionele Japanse vakmanschap is voor deze bijzondere Presage horloges genoeg.

Seiko Presage horloge met ijzersterk uurwerk

De Seiko Presage horloge collectie is een verzameling horloges met een grote aantrekkingskracht. Het bestaat uit diverse modellen en gebruikt de volledige reeks van mechanische kalibers Seiko, van de gebruikelijke 4R en 6R kalibers tot de exclusieve 8R. Hoogtepunten zijn de 6R27 multi-hand gangreserve modellen en een reeks met een geheel nieuwe versie van de 4R57 kaliber. Deze nieuwe kalibers van Seiko zijn de allereerste met een centrum gangreserve indicator, en is verkrijgbaar in een reeks van diverse modellen. Elk Seiko Presage horloge heeft 10 bar waterdichtheid en een saffier kristal wijzerplaat. Soms is het zelfs mogelijk om direct in het binnenwerk van een horloge te kijken, zoals bij de SSA871J1, middels een zogenaamd 'open heart'.

Seiko Presage horloge online kopen

Heeft u als man zijnde een keuze kunnen maken uit de Seiko Presage herenhorloges? Of bent u als dame toe aan een nieuw klassiek horloge met een moderne techniek, en heeft u besloten om een van de Seiko Presage dameshorloges aan te schaffen? Wacht dan niet langer, want als u uw bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst zorgen wij ervoor dat hij nog dezelfde dag wordt verzonden. Wij verzenden het horloge gratis, en indien gewenst op een ander adres zoals uw werk of een PostNL afhaalpunt. Ook bent u bij ons in de showroom van harte welkom om dit horloge te komen passen, betalen, en direct mee te nemen!

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting