Trouwringen

Ga je trouwen? bij ons vind je perfecte trouwringen

Als je op zoek bent naar trouwringen, zit je bij ons wel goed. Dus jullie hebben trouwplannen, gefeliciteerd! Dit is een periode dat jullie je veel zullen oriënteren op diverse onderwerpen die daar mee te maken hebben. Een trouwlocatie, de trouwjurk, uitnodigingen voor het feest en natuurlijk jullie trouwringen. Een trouwring draag je natuurlijk voor het leven. Wij weten als geen ander dat je goed de tijd moet nemen voor het uitzoeken van de juiste trouwringen. Het is immers het belangrijkste sieraad in jullie leven. De trouwringen symboliseren de eeuwige verbondenheid. Wij nemen graag samen met jullie de tijd om jullie te adviseren bij uitzoeken van een mooie set. Wij tonen jullie op onze website alvast een ruime collectie modellen met de belangrijkste specificaties en de prijsinformatie. Jullie kunnen ze alleen niet bij ons op onze site bestellen omdat trouwringen een adviesproduct zijn. De ringen worden namelijk altijd speciaal voor jullie gesmeed en het zou erg jammer zijn als de ringen dan bijvoorbeeld niet goed om de vingers passen of tegenvallen qua design. Hier nemen wij graag samen met jullie de tijd voor in onze sfeervolle showroom.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ook s ’avonds trouwringen uitzoeken in onze showroom

Onder het genot van een kopje koffie adviseren wij jullie graag in een rustige omgeving op het voor jullie meest geschikte tijdstip. Vaak zijn jullie allebei de hele week al druk en is het weekend bijvoorbeeld ook al vol gepland met andere leuke afspraken. Wij maken daarom graag s ’avonds met jullie een afspraak in onze winkel. Wij plannen de afspraken voor trouwringen in onze showroom in van maandag tot vrijdag tussen 10:00 en 22:00 uur en indien gewenst op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uitgebreide collectie trouwringen in onze sfeervolle winkel

In onze winkel in Delfzijl kunnen wij jullie een ruime collectie trouwringen op tableaus tonen in diverse kleuren goud of gecombineerde kleuren. Ook kunnen we samen met jullie de gewenste trouwringen samen gaan samenstellen in onze trouwringen-configurator. Op het scherm kunnen we samen ringen vanaf een basisring gaan ontwerpen, of een paar trouwringen die aanspreken nog wat aanpassen in bijvoorbeeld de breedte, kleur, of aantal diamantjes. Iedere aanpassing laat ook direct onze scherpe verkoopprijs voor het paar ringen zien.=

Trouwringen in alle breedtes en soorten bewerkingen

Wij tonen jullie graag alle mogelijkheden in ons assortiment trouwringen. Wij laten jullie dan ook graag zien welke diverse afwerkingen er allemaal mogelijk zijn. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden uit gladde gepolijste ringen en meerdere soorten matte afwerkingen. Een trouwring toont helemaal anders als de ring in een andere richting is gepolijst, of dat de ring bijvoorbeeld is gezandstraald of mat is gestreken. Een combinatie van mat en glans is een veel voorkomende keuze. Heel bijzonder is een ijsmatte mattering, alsof de ring een laagje natuurlijke “vorst” eroverheen heeft…. Kortom, er is dus van alles mogelijk! Wij laten jullie de vele mogelijkheden graag zien. Om een impressie te krijgen, kun je alvast bij onze Breuning trouwringen kijken. En heb je ons merk Amore Eterno al ontdekt? Absoluut de moeite waard!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting