Witgouden trouwringen; trouwringen met ijswitte glans

Witgouden trouwringen zijn de perfecte keuze. Het uitwisselen van de trouwringen is één van de meest speciale momenten van de huwelijksdag. Het symbool van jullie eindeloze liefde zoeken jullie daarom samen met veel zorg uit. De kleur van de ringen is daarbij één van de keuzes. Witgoud is een tijdloze keuze die de trouwringen een bijzondere moderne uitstraling geven. In combinatie met bijvoorbeeld prachtige briljant geslepen diamanten kiezen jullie voor een extra toegevoegde waarde in de in witgoud trouwring van de bruid.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Trouwringen van witgoud – wat is witgoud?

Jullie zouden misschien denken, witgoud wat is dat? Er wordt toch alleen maar geelgoud gedolven? Jullie hebben helemaal gelijk. Witgouden trouwringen worden gemaakt door geelgoud te mengen met kleurloze harde witte metalen die samen één sterke legering vormen. De verhouding hoeveel geelgoud er wordt gebruikt hangt af van het karaat gehalte. Bij bijvoorbeeld 14 karaat goud wordt 58,5 % puur geelgoud gebruikt naast de overige 41,5% witte metalen. Van deze legering worden witgouden trouwringen gesmeed. Als de ringen bijna klaar zijn zou je kunnen zien dat de ringen nog niet helemaal wit zijn, maar dat deze legering nog een gelige zweem heeft en niet mooi wit is. Hierdoor worden de witgouden trouwringen nog voorzien van een rhodium laagje dat de trouwringen die prachtige ijswitte kleur geeft.

Het grote voordeel van witgouden trouwringen is dat ze nauwelijks verzorging nodig hebben, zuurstof en warmte geven geen reactie op het materiaal en door het toevoegen van de sterke witte metalen aan het zuivere goud zijn de ringen erg hard en minder gevoelig voor krasjes. Het laagje rhodium op de ringen kan eventueel na jaren nogmaals worden aangebracht waardoor ze weer als nieuwe ringen zouden kunnen worden ervaren.

Witgoud in je trouwring combineren met andere kleuren

Jullie kunnen natuurlijk kiezen voor trouwringen in één kleur geel, wit of bijvoorbeeld roodgoud, maar jullie kunnen door middel van die kleuren ook combinaties maken. Geelgoud en witgoud kunnen heel erg mooi samengaan in één ring. Wanneer het witgoud gepolijst is en het geelgouden een mattering heeft wordt het kleuraccent extra geaccentueerd. Wij laten het jullie graag zien op hoeveel verschillende manieren dit mogelijk is. Naast de witte metaalkleur witgoud kunnen jullie ook nog kiezen uit andere witte edele metalen zoals platina en palladium.

Witgouden trouwringen uitzoeken in de showroom

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze witgouden trouwringen? Maak dan snel een afspraak en kom ze eens bekijken in onze showroom. Je wordt hier voorzien van vakkundig advies, en kunt meteen kijken of een witgouden trouwring wat voor jou is. Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor een geelgouden ring, of een combinatie van beide. Je kunt gaan voor een ring van het luxe merk Breuning, maar ook trouwringen van Amore Eterno zijn een absolute aanrader. Vanwege de vele mogelijkheden, bijvoorbeeld een diamantje meer of minder, kun je precies de trouwring samenstellen zoals jij het wilt.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting