Betalen op Horlogeloods.nl

Uitgeshopt? Dan is het tijd om uw product te bestellen en af te rekenen. Het voordeel van online shoppen is dat u niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. Daarnaast betaalt u op de manier die u het prettigst vindt. Betalen kan namelijk op verschillende manieren bij Horlogeloods, zowel vooraf als achteraf. Maakt u zich geen zorgen over betalen via internet, want bij ons betaalt u altijd veilig.

Let op: Op uw rekeningafschrift zal de naam TIME LABELS B.V. vermeld worden.

Veilig winkelen

Bij ons winkelt u in een beveiligde winkelomgeving. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard en niet worden gedeeld met derden.

De volgende twee kenmerken geven aan dat u winkelt in een beveiligde omgeving:
- het slotje in de adresbalk van de pagina
- het internetadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor secure, ofwel beveiligd

Daarnaast raden wij aan om uw inloggegevens geheim te houden. Zo weet u zeker dat niemand misbruik kan maken van uw account.

Let op: Horlogeloods.nl zal u nooit vragen om bankgegevens of inloggegevens van uw account. Bij vragen over uw bestelling vragen wij alleen om uw naam, het ordernummer en eventueel het product dat u besteld heeft.

Betaalopties Horlogeloods.nl

Er zijn verschillende betaalopties mogelijk bij Horlogeloods. Staat uw gewenste betaaloptie er niet tussen? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om op die manier te betalen. Probeer een andere betaalmethode of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. U belt naar 085 - 130 1872 of mailt naar klantenservice@horlogeloods.nl.

iDeal

De meest snelle manier van betalen is met iDeal. Deze betaaloptie is mogelijk als u internetbankieren heeft bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab.

PayPal

U kan bij ons direct betalen met PayPal. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, versturen wij uw pakketje zodra de betaling binnen is.

Creditcard

U betaalt bij ons direct met een VISAcard of MasterCard.

Bancontant/Mister Cash

Met deze Belgische betaalmethodes betaalt u veilig en snel online in onze webshop.

In3 - Betaal in 3 termijnen (0% rente)

In3 faciliteert voor Horlogeloods de betaaldienst: betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl. Hoe In3 werkt, leest u op deze pagina.

AfterPay

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met een digitale acceptgiro. Deze acceptgiro ontvangt u per e-mail van AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Horlogeloods.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting