Betalen op Horlogeloods.nl

Veilig winkelen en betalen

  

ideal banner

Bij ons winkelt u in een beveiligde winkelomgeving. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard en niet worden gedeeld met derden.De volgende twee kenmerken geven aan dat u winkelt in een beveiligde omgeving: 

- het slotje in de adresbalk van de pagina 
- het internetadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor secure, ofwel beveiligdDaarnaast raden wij aan om uw inloggegevens geheim te houden. Zo weet u zeker dat niemand misbruik kan maken van uw account.Let op: Horlogeloods.nl zal u nooit vragen om bankgegevens of inloggegevens van uw account.Bij vragen over uw bestelling vragen wij alleen om uw naam, het ordernummer en eventueel het product dat u besteld heeft.


        

Betaal opties

Uitgeshopt? Dan is het tijd om uw product te bestellen en af te rekenen. Het voordeel van online shoppen is dat u niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.Daarnaast betaalt u op de manier die u het prettigst vindt. Betalen kan namelijk op verschillende manieren bij Horlogeloods, zowel vooraf als achteraf. Maakt u zich geen zorgen over betalen via internet, want bij ons betaalt u altijd veilig.Let op: Op uw rekeningafschrift zal de naam TIME LABELS B.V. vermeld worden.Betaalopties Horlogeloods.nlEr zijn verschillende betaalopties mogelijk bij Horlogeloods. Staat uw gewenste betaaloptie er niet tussen? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om op die manier te betalen. Probeer een andere betaalmethode of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.  


                                         

 

Ideal

IDeal is in Nederland verreweg de meest gebruikte online betaalmethode. Met IDeal betaal je veilig en vertrouwt met je eigen bankomgeving.Deze betaaloptie is mogelijk als je internetbankieren hebt bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank of Knab.

bancontact

Bancontant/Mister Cash: Met deze Belgische betaalmethodes betaalt u veilig en snel online in onze webshop

creditcards

Bij ons kunt u betalen met de Creditcard van Visa, Mastercard en American Express. Dit zijn internationaal veel gebruikte creditcards waarmee je veilig betaald.

Afterpay

AfterPay: Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met een digitale acceptgiro. Deze acceptgiro ontvangt u per e-mail van AfterPay. AfterPay – Achteraf betalen (Nederland) voert voor Horlogeloods.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay.Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een anderebetaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

In3

In3 - Betaal in 3 termijnen (0% rente): In3 faciliteert voor Horlogeloods de betaaldienst: betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is €3.000,-. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl. Hoe In3 werkt, leest u op deze pagina.

Spraypay

SprayPay - Gespreid betalen in 12,18,24,36 maanden: Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €3500,-.. Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.. Wil je meer informatie over SprayPay? Bezoek dan: www.spraypay.nl. Hoe SprayPay werkt, leest je op deze pagina.

paypal

PayPal is een veelgebruikte internationale betaalmethode. Met Paypal betaal je snel en veilig

payconic

Payconiq is een betaalmethode via een app op je telefoon, zo kan je doormiddel van een QR code snel je betaling afhandelen. Het makkelijke is ook dat je payconic in steeds meer winkels kunt gebruiken.

bank overschrijving

Bank overschrijving: Maak je liever zelf het aankoopbedrag over? dan kies je voor bankoverschrijving. Hou er rekening mee dat dit doorgaans 2-3 werkdagen kan duren voordat wij de betaling binnen hebben, daarna kunnen wij je bestelling pas gaan verwerken.

Sofort

Sofort is een een veilige en eenvoudige methode om internationale overboekingen te doen. Het is beschikbaar in 9 landen

giropay

GiroPay is de meest gebruikte betaalmethode van Duitsland, het is vergelijkbaar met het Nederlandse Ideal.

VVV

VVV Cadeaukaart is een van de meest gebruikte cadeau kaarten die je kan besteden in winkel en webshop. Het slado op de kaart is in delen te besteden

Fashioncheque

Fashioncheque is de meest gebruikte giftcard in fashion, eenvoudig in gebruik en leuk om te besteden.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting