Hoge kwaliteit Vostok Europe herenhorloges

De oorsprong van deVostok Europe heren horloges kunt u terugvinden in de samenwerking tussen de bedrijven Vilnius Koliz en de Chystopol Watch Factory Vostok. Samen zetten zij in 2003 het bedrijf Koliz Vostok op. Het doel was om een nieuw horlogemerk op te zetten waarbij de modellen waren voorzien van een modern uiterlijk en van een hoge kwaliteit. De Vostok Europe herenhorloges werden een jaar later in 2004 gepresenteerd op BaselWorld.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vostok Europe heren horloges volop verkrijgbaar!

Het succes nam een stap vooruit, en in hetzelfde jaar werden de eerste collecties al naar 4 landen verzonden. Landen als Griekenland, Amerika en Polen waren een van de eersten die konden genieten van deze kwalitatieve hoogstandjes. Gelukkig voor ons werden de Vostok Europe herenhorloges in 2007 al in ruim 30 landen verkocht en waren ze ondertussen ook officieel timekeeper geworden van de Moermansk - Vladivostok race. De sportwereld kreeg in de jaren daarna deze horloges in het vizier, en sindsdien worden deze horloges gezien om de polsen van diverse topsporters. De inmiddels bekende horloges zijn verkrijgbaar in verschillende series, te weten de Anchar, Almaz Lunokhod 2, Expedition 2, Gaz 14 Limousine, N1 Rocket, Mriya, en sinds kort de nieuwste serie, de Vostok Europe Energia Rocket horloges.

Herenhorloges Vostok Europe in een gevarieerde collectie

De collectie bestond toendertijd maar uit vijf horloges, maar dat maakte voor het prille succes van het merk niet uit. Het model K3 Submarine werd een doorslaand succes en dit Vostok Europe herenhorloge werd hun eerste bestseller! In de tijd na de lancering van de eerste collectie gingen ze aan de slag met de productie van 2426 en de 2432 uurwerken. Deze uurwerken werden speciaal gemaakt voor deze herenhorloges. Tegenwoordig zijn er zowel quartz als automatische Vostok Europe horloges verkrijgbaar, evenals enkele analoog digitale horloges. Veel van deze horloges zijn geschikt om mee te duiken, want uitgezonderd de Gaz 14 Limousine horloges is elk horloge minimaal 20 ATM. Zoekt u een ander type duikhorloge, op onze speciaal ingerichte pagina die ingericht is voor duikhorloges heeft u nog veel meer keuze!

Vostok Europe herenhorloge online kopen

U haalt een kwalitatief herenhorloge in huis als u kiest voor een Vostok Europe herenhorloge. Aarzel dus niet langer en bestel op Horlogeloods.nl zo'n fantastisch Vostok Europe horloge. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het horloge dezelfde dag nog gratis verzonden. Tijdens het bestellen kunt u er voor kiezen om het horloge niet thuis, maar op een ander adres te laten bezorgen, bijvoorbeeld een PostNL afhaalpunt. Ook is de volledige collectie te bezichtigen in onze showroom in Kampen.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting