De eerste Vostok Europe horloges

April 2004 werden de eerste Vostok Europe horloges op BaselWorld gepresenteerd. De collectie bestond toen nog maar uit 5 modellen waaronder het K3 Submarine model. Dit model van deze horloge collectie werd het eerste succesmodel van het merk. De namen die voor de modellen worden gebruikt zijn gerelateerd aan bijzondere prestaties van Sovjet wetenschap en technologieën. Vanuit deze gedachte werd toen de slogan 'Soviet Techno Design'; geïntroduceerd.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE. VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-64 of 105

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-64 of 105

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vostok Europe horloges wereldwijd een succes

In de zomer van 2004 werden de eerste bestellingen van de Vostok Europe horloges verstuurd naar Duitsland, Polen, Griekenland en Amerika. Deze werden met succes ontvangen en het merk groeide. In 2005 werd het merk zelfs de officiële timekeeper van de Moermansk - Vladivostok race. Maar daar hield het nog niet op voor het succes van deze horloges, het aantal landen waar de horloges werden verkocht groeide in 2007 uit tot 30!

Vostok Europe horloge met tritium

Het merk bleef zichzelf ontwikkelen en in 2009 werd er samen met het Zwitserse bedrijf Microtec de basis gelegd voor een nieuwe Vostok Europe horloge collectie met tritium buisjes. Deze buisjes geven licht in het donker en blijven tot 25 jaar licht afgeven. Daarna werden er door het bedrijf nog horloges gemaakt waarmee gedoken kon worden en bleef het merk de horloges ontwikkelen tot wat ze nu zijn: kwalitatieve horloges die tegen een stootje kunnen en zijn gemaakt van producten van een hoge kwaliteit. De afwerking van een Vostok Europe horloge is werkelijk fantastisch, net zoals het design van de modellen. U haalt niet alleen een knap stukje technologie in huis maar ook een prachtig stuk design. Bekijk onze geweldige collectie Vostok Europe horloges op uw gemak en bestel direct uit voorraad.

Vostok Europe horloge online kopen

Bekijk onze geweldige collectie Vostok Europe horloges op uw gemak en bestel direct uit voorraad. U kunt kiezen uit de Anchar, Almaz, Ekranoplan, Expedition 2, Gaz 14 Limousine, Lunokhod 2 en de N1 Rocket collectie. U kunt het Vostok Europe horloge ook komen bekijken in onze winkel in Kampen. Kiest u ervoor om online te bestellen, en doet u dat op werkdagen voor 17:00, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verstuurd! U kunt tijdens het bestellen aangeven of u het horloge thuis, of op een ander adres wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld een PostNL afhaallocatie.

24 uur per dag online geopend!

Button Top

Ontvang 5% korting

Horlogeloods krijgt een beoordeling van 9.4 / 10 uit 387 beoordelingen.