Vostok Europe Almaz horloges

Elk Vostok Europe horloge dat wordt uitgebracht is een ode aan een cultureel of wetenschappelijk hoogtepunt van de Sovjets. De Almaz collectie van de Vostok Europe horloges is vernoemd naar een Russisch ruimtestation, namelijk het Almaz Space Station, waar aan het begin van de jaren zestig mee gestart werd. ‘Almaz’ betekent in het Russisch trouwens ‘diamant’! Hieronder vindt u de Vostok Europe Almaz horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vostok Europe Almaz horloges afkomstig uit Litouwen

Al vanaf 2004 ontwikkelt Vostok Europe horloges die op de West-Europese markt gelanceerd worden. De horloges worden gemaakt in Litouwen, door de Koliz Company. Er bestaat ook het merk Vostok, dat afkomstig is uit Rusland en net zoals Vostok Europe, horloges ontwikkelt. De mechanische componenten van de Vostok Europe horloges zijn dan ook ontwikkeld door Vostok, maar de Vostok Europe horloges zijn van veel betere kwaliteit. Alle Vostok Europe Almaz horloges worden met de hand gemaakt en dit is te zien aan de verfijnde afwerking van de horloges. De Almaz horloges zijn dus zowel als quartz horloge te verkrijgen en als automatisch horloge. Het quartz horloge 6S11-320B262 is wat dit betreft een opvallend model. Met een dikke kast van edelstaal PVD rosé gecombineerd met de blauwe wijzerplaat met chronograaf, zal het anderen direct opvallen dat u een nieuw horloge om heeft. Dit horloge is tot 200 meter waterdicht, dus ook geschikt om mee te duiken.

Verschillende collecties Vostok Europe horloges

Naast de Vostok Europe Almaz horloges vindt u op Horlogeloods ook andere collecties van Vostok Europe, welke net zoals de Almaz collectie geïnspireerd zijn op een wetenschappelijke of culturele gebeurtenis. De N1 Rocket Vostok Europe horloges zijn bijvoorbeeld gemaakt naar aanleiding van de Rocket N1. Deze lanceerde Sovjet kosmonauten naar de maan, naar Venus en Mars. Ook is er de Gaz 14 Limousine collectie, geïnspireerd op één van de bekendste auto’s in de Sovjet. Naast deze collecties zijn er nog een aantal andere Vostok Europe horloge collecties te vinden op Horlogeloods. Welke collectie spreekt u het meest aan?

Vostok Europe Almaz horloge online kopen

Heeft u het Vostok Europe Almaz horloge van uw smaak gevonden? Bestel deze dan bij Horlogeloods en profiteer van de vele voordelen. U hoeft het horloge bijvoorbeeld niet zelf in te pakken als het een cadeau is, dit doen wij namelijk graag voor u. Geef enkel tijdens het eenvoudige bestelproces aan dat het om een cadeau gaat en wij pakken het gratis en feestelijk in. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten voor uw bestelling, waardoor een horloge online kopen niet duurder is dan in een fysieke winkel!

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting