Vostok Europe Ekranoplan horloges

Voor stijlvolle, stoere en sportieve horloges moet u eens in de Ekranoplan collectie van Horlogeloods.nl kijken. Deze Vostok Europe horloges hebben een luxe uitstraling, die sportief wordt als u kiest voor een Ekranoplan horloge met een siliconen horlogeband. Alle Vostok Europe Ekranoplan horloges hebben een doorzichtige achterkant: u kijkt dus zo de horlogekast in.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vostok Europe Ekranoplan horloges geproduceerd in Litouwen

Vostok Europe is pas opgericht in 2004, maar het is al lange tijd een zeer populair merk. De horloges worden gemaakt in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. De Ekranoplan is het grootste luchtvaartuig dat gebruikt maakt van het 'grondeffect'. Met een lengte van 100 meter en een gewicht van 54 ton werd het voertuig aangedreven door tien Dobrynin VD-7 turbo motoren. De Ekranoplan kan enorme ladingen vervoeren en krijgt meer lading van de grond dan het grootste vrachtvliegtuig. De Ekranoplan werd in het geheim getest op de Kaspische Zee tussen 1966 en 1980. De naam Ekranoplan leeft voort in de horloges van Vostok Europe.

Vostok Europe Ekranoplan horloge online kopen

Welk horloge van de Vostok Europe Ekranoplan collectie is uw favoriet? U bestelt het snel en eenvoudig online bij Horlogeloods.nl. Als u het horloge op werkdagen voor 17:00 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag gratis door ons verzonden.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting