De Seiko Prospex horloge collectie heeft weer een update gehad, en er zitten weer enkele geweldige nieuwe modellen bij. We nemen samen met jou een kijkje, en lichten enkele modellen uit. Je hebt inmiddels vast wel de reclame gezien van Prospex, met hun prestigieuze 'safe the ocean' project. Ook hiervan zijn er weer enkele leuke nieuwe horloges toegevoegd. Als je de Seiko Prospex horloges altijd al geweldig vond, dan moet je de horloges die deze zomer aan de collectie zijn toegevoegd zeker bekijken!

Nieuwe Seiko Prospex automatic in 2019

De Seiko Prospex automatic horloges hebben in korte tijd een grote schare fans gekregen. Want zeg nou zelf, waar vind je zulke stoere en sportieve horloges van een dusdanige kwaliteit? De kwaliteit is onder andere te toetsen door te kijken naar de gebruikte materialen. Extra krasbestendig hardlex mineraalglas en een solide basis van edelstaal vormen de basis van deze horloges. De behuizing dient natuurlijk om het uurwerk te beschermen, en dat hebben deze geavanceerde kalibers van Seiko wel nodig. Het merk blijft de bestaande technieken telkens door ontwikkelen, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft.

Seiko Prospex solar horloges

Naast de bekende Prospex solar horloges waarop de tijd analoog af te lezen is, is Seiko nu eens een andere weg ingeslagen, met zijn nieuwe modellen die zowel een analoge als een digitale tijdsweergave hebben. Deze duikershorloges, waar de SNJ027P1 een mooi voorbeeld van is, zijn ook nog eens uitstekend af te lezen onder water. De soepel siliconen horlogeband maakt het geheel helemaal af. Uiteraard zijn de horloges voorzien van een schroefkroon en een geschroefde achterdeksel, zodat het zal uitgroeien tot je ultieme duikmaatje.

Nieuwe Seiko Prospex horloges online kopen

De in 2019 nieuw uitgebrachte modellen van Seiko Prospex zijn natuurlijk te verkrijgen bij Horlogeloods. Als geautoriseerd Seiko dealer kun je er vanuit gaan dat je bij ons altijd de laatste collectie vind, en je het horloge altijd geleverd krijgt in het originele doosje met de bijpassende handleiding en garantiecertificaat. Zie je gewoon te veel moois, dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom in Kampen, waar je de horloges zelf kunt komen bezichtigen en passen. Uiteraard vind je bij ons ook de andere bekende collectie van Seiko, zoals de Presage en Premier horloges.