Een GPS horloge van Horlogeloods

Een GPS horloge is natuurlijk reuze handig. Ben jij een fervent sporter? Overweeg dan eens om een GPS horloge van Horlogeloods.nl aan te schaffen. Met een GPS horloge kan je bijvoorbeeld de gelopen route naderhand bekijken op je computer. Op deze manier zie je precies met welke snelheid je liep en waar je precies liep. Ideaal als je wil bijhouden wat je vorderingen zijn. Ook kun je de route en duur van je route afstemmen bij het gebruiken van een horloge met GPS. Horlogeloods.nl toont je hieronder een aantal modellen die het sporten nóg leuker maken!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kwalitatieve GPS horloge collectie van Casio

Een GPS horloge van het merk Casio is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Deze horloges geven de tijd digitaal en/of analoog weer en bevatten verschillende functionaliteiten. Naast de GPS-functie hebben deze horloges veelal een hartslagmeter, afstandmeter en snelheidsmeter. De meeste horloges van Casio hebben een Radio Controlled Solar uurwerk. Dit betekend niet alleen dat het horloge automatisch op tijd gaat staan, maar ook dat je geen batterijwissel meer nodig hebt bij deze horloges. De solar paneeltjes in de wijzerplaat zetten het licht namelijk om in energie dat het horloge dan weer kan gebruiken. Een gedeelte van deze energie wordt opgeslagen, zodat deze horloges meestal lange tijd zonder licht kunnen.

Seiko Astron GPS horloges

Seiko heeft een horloge ontwikkeld dat signalen van het wereldwijde GPS-netwerk ontvangt. Hierdoor past het horloge zich zeer snel en nauwkeurig aan aan de tijd en datum van de tijdzone waar je je bevindt. Het signaal ontvangt het Seiko Astron GPS horloge automatisch eenmaal per dag. Met een druk op de knop kun je ook zelf contact leggen met de satellieten. Het horloge bepaalt hierdoor jouw positie op aarde, waardoor de wijzers zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de juiste lokale tijd. Wist je dat een Seiko Astron horloge wordt gevoed door een solar wijzerplaat? Deze zet vrijwel alle vormen van licht om in energie. Een batterij vervangen behoort hierdoor voortaan tot het verleden. Ook ben je met een Astron horloge voorzien van de juiste datum en tijd tot februari 2100!

Koop online een GPS horloge op Horlogeloods

Bij Horlogeloods.nl geniet je een aantal voordelen bij bestelling van een horloge. Bestel namelijk een voorradig horloge op een werkdag voor 22:30 uur en Horlogeloods.nl verzendt deze dezelfde dag nog! Ook is de verzending volledig gratis. Als je het horloge als cadeau weggeeft, pakken wij het graag voor je in. Je hoeft enkel tijdens het bestelproces te selecteren dat het horloge een cadeau is. Je hebt de keuze uit verschillende verzendopties en betaalmethodes, en ook sturen wij bij horloges die een edelstalen band hebben een gratis tool mee om de band op maat te maken!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting