Een Casio Pro Trek horloge voor elke situatie

Een Casio Pro Trek horloge is meer dan alleen een horloge waarop de tijd af te lezen is. Een kompas, een hoogtemeter en een barometer kunnen van levensbelang zijn als je bijvoorbeeld een gevaarlijke tocht maakt. Doordat veel van deze Casio Pro Trek horloges zijn voorzien van het 'tough solar' systeem, zal het niet tijdens een missie of tocht uitvallen omdat de batterij leeg is. Doordat de meeste modellen radio controlled zijn, is het nooit nodig om het horloge van Casio opnieuw in te stellen. Het horloge past zich namelijk automatisch aan aan de juiste tijd. En misschien nog wel het belangrijkste is dat deze Protrek horloges extreem schokbestendig zijn. Extreme omstandigheden vragen om extreme technologie waar altijd en overal op kan worden vertrouwd. Casio heeft deze Pro trek horloge collectie speciaal voor deze eisen ontworpen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een Pro Trek horloge als betrouwbare partner

Voor elk avontuur is een betrouwbaar horloge nodig. De Casio Pro Trek is het horloge dat voldoet aan de eisen van jouw hobby. Casio Pro Trek staat voor functies zoals werking op zonnecellen, digitaal kompas, hoogtemeter, barometer en thermometer. De combinatie van innovatieve techniek, een robuust precisie uurwerk en ultramodern ontwerp maakt een Pro Trek horloge de perfecte metgezel bij alle avonturen in de open lucht. Ongeacht wat er op je pad komt, met een Casio Pro Trek ben je uitgerust en klaar om elk onbegaanbaar terrein te beheersen. Beleef hoe je met een Casio horloge uw grenzen steeds verder verlegt en hoe je daarbij steeds in de juiste richting wordt gestuurd

Casio Pro Trek met Bluetooth

Het absolute paradepaardje van Casio van dit moment zijn toch wel de horloges die uitgerust zijn met Bluetooth, de smartwatches. Deze horloges zijn uitgerust met alle hierboven genoemde functionaliteiten, maar er is meer. Door middel van Bluetooth maak je verbinding met je telefoon. Download de app die ontworpen is voor dit horloge, en je hebt via je horloge toegang tot je contacten en wordt je op de hoogte gehouden als er mail of een appje binnenkomt. Ook geef je je horloge direct een ander uiterlijk door digitaal van wijzerplaat te veranderen. Gecombineerd met het perfecte draagcomfort maakt het deze Pro Trek horloges tot het ultieme maatje tijdens outdoor activiteiten.

Radiogestuurd Pro Trek horloge

Het voordeel van een radiogestuurd horloge ligt voor de hand. Als hij eenmaal op de lokale tijdzone is ingesteld, wordt steeds de exacte lokale tijd weergegeven. Alle Casio radiogestuurde horloges ontvangen bijna in heel Europa radiosignalen en zelfs in Japan of China. Overschakelen tussen zomer- en wintertijd gaat binnen Europa automatisch. Pro Trek horloges die met de nieuwste sensortechnologie Triple Sensor versie 3 zijn uitgerust, zijn nu nog nauwkeuriger dan voorheen. Drie bijzonder gevoelige en extreem kleine sensoren meten nauwkeurig en geven het meteen weer zodra er zich iets in de omgeving verandert: de nauwkeurigheid van het digitale kompas, de hoogtemeter, barometer en thermometer wordt mogelijk gemaakt door deze Triple Sensor-technologie. Tegelijkertijd is deze drievoudige sensor circa 95% kleiner geworden en verbruikt deze 90% minder energie.

Is Casio Pro Trek toch niet helemaal jouw stijl, maar zoek je toch een schokbestendig horloge? Bekijk dan de Casio G-Shock horloges eens. Horloges met een sportieve look zijn te vinden binnen de Edifice collectie van Casio.

Casio Pro Trek horloge online kopen

Als je een Casio Pro Trek horloge bestelt op Horlogeloods gaat dit zeer gemakkelijk en heb je het horloge snel in huis. Bestel namelijk op een werkdag voor 23:59 uur en wij verzenden het horloge dezelfde dag nog gratis naar je toe! Tevens pakken wij het horloge graag voor je in als je het cadeau wilt geven. Dit kan je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces en het inpakken kost je niets extra’s! Horloges met een stalen of titanium band krijgen gratis een bandinkorter inclusief handleiding meegeleverd, zodat je gemakkelijk en snel zelf de band op maat kunt maken.

Twijfel je tussen enkele van deze fraaie horloges? Bezoek dan eens onze winkel in Delfzijl, en maak ter plekke je keuze. Bel of mail wel even van tevoren, dan leggen wij de horloges voor je klaar.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting