Maurice lacroix Pontos horloges

De Maurice Lacroix Pontos horloge collectie staat garant voor kwalitatief goed en prachtig ontworpen horloges voor mannen. Een puur en tijdloos ontwerp, geïnspireerd op moderne architectuur met een automatisch uurwerk dat zich kan meten met de beste in zijn klasse. Deze eigenschappen van de collectie worden gecomplementeerd door enkele bijzonder originele functies in de topmodellen uit deze Pontos collectie. De eigenzinnige stijl en het tijdloze design van deze collectie zorgt voor een toenemend aantal fans wereldwijd.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Hoogwaardige Maurice Lacroix horloges

Maurice Lacroix waardeert de Zwitserse horloge kunst en stelt dit hoog in het vaandel. Deze horloges zijn gemaakt voor diegene die de langdurige geschiedenis van traditionele uurwerkmakerij, unieke innovaties en de laatste technologieën kunnen waarderen. Maurice Lacroix heeft een actieve rol in de ontwikkeling van het mechanische horloge gespeeld, door enkele vooruitstrevende technologieën te gebruiken in haar horloges. Dit merk kent verschillende lijnen: Masterpiece, Aikon, Le Classsiques, Fiaba, en Eliros. De Pontos horloge collectie is speciaal ontworpen voor doorzetters met hang naar avontuur, mannen die de grenzen opzoeken en alles uit het leven willen halen wat erin zit. Ben jij zo iemand dan past dit stoere uurwerk perfect bij jou.

Maurice Lacroix horloge met diverse functies

Maurice Lacroix is sinds de jaren negentig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extra functies voor haar mechanische horloges, zoals retrograde displays, innovatieve chronografen en maanfase indicatoren. Maurice Lacroix heeft in het jaar 2008 officieel een geheel nieuwe Grande Complication geïntroduceerd. Deze chronograaf kaliber ML 128 met geheugenfunctie werd voor het eerst gebruikt in de Mémoire 1. Deze kwam op de markt in 2008. Tot 2015 heeft Maurice Lacroix 14 manufacture uurwerken geproduceerd en daar wordt ten minste één uurwerk per jaar aan toegevoegd. Het merk heeft tot nu toe ook al twaalf Red Dot Design Awards gewonnen!

Maurice Lacroix Pontos horloge online kopen

Heb je onze collectie bekeken, en heb je een keuze kunnen maken uit onze ruime collectie? Bestel dan vandaag nog, en is dit op een werkdag voor 22:30 dan zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog wordt overgedragen aan onze bezorgers zodat je snel kunt genieten van het horloge. Ook kun je profiteren van onze gratis inpakservice. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. De Pontos horloges zijn ook te bekijken in onze winkel in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting