Goed nieuws: wij hebben weer extra horloges toegevoegd aan de actiemodellen collectie. Zoals u vast wel weet heeft Horlogeloods.nl altijd een aantal actiemodellen voor een aantrekkelijke prijs. Deze horloges bieden we aan met veel korting, zodat iedereen zich een luxe horloge kan veroorloven. In onze categorie actiemodellen vindt u onder andere horloges van Breil, Pulsar en Seiko. Wees er snel bij, want voor de actiemodellen geldt: op is op.

De nieuwste horloges voor een actieprijs

Houdt deze pagina goed in de gaten, want onze actiemodellen wisselen steeds. Zit uw favoriete merk er dit keer niet bij? Dan kunt u vast een ander horloge bij de actiemodellen vinden wat u aanspreekt. Wie houdt er nou niet van goedkope horloges met fikse korting? In de horlogecollectie met actiemodellen vindt u voor ieder wat wils. Zo hebben we schitterende horloges van edelstaal in zilver, maar ook mooie horloges in goud of met een horlogeband van echt leder. En bovendien zijn de actiemodellen natuurlijk heel aantrekkelijk geprijsd.

De actiemodellen online kopen

Uw favoriete horloge uit onze actiemodellen collectie koopt u veilig en eenvoudig online bij Horlogeloods.nl. Als u het horloge uit de actiemodellen collectie op werkdagen voor 20:30 koopt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Is het horloge een cadeau? Laat het ons even weten. Wij hebben een professionele cadeauservice en pakken het horloge gratis voor u in. In onze fysieke winkel in Kampen bent u natuurlijk ook van harte welkom om onze horloges met een actieprijs te komen bekijken.