Armani horloges zijn hét voorbeeld van horloges die voortkomen uit een modemerk. Inmiddels kent iedereen het merk Armani echter niet alleen meer van de prachtige pakken, maar ook wel degelijk van de horlogecollectie, met op elk horloge de karakteristieke adelaar. Waar het merk vroeger bekend stond om zijn klassieke uurwerken, brengt het inmiddels elk seizoen een nieuwe collectie die met recht divers te noemen is. Zoals u zelf kunt zijn is de Armani horloge collectie nog steeds gevuld met klassieke horloges, maar is het merk ook zeker met de huidige trends meegegaan.

Armani heren horloge voor de moderne man

Laten we de mannen horloges van Armani eens onder de loep nemen. Zoals genoemd bestaat de collectie al lang niet meer uit klassieke ontwerpen, zoals bijvoorbeeld de topseller uit de Renato reeks, de Armani AR2411. Dit uurwerk is met recht klassiek te noemen, met zijn zwart lederen band en zwarte wijzerplaat. In de nieuwste collectie is echter volop aandacht voor de laatste trends, zoals te zien is bij model Armani AR11043. Dit horloge met een bruin lederen band heeft een edelstalen kast met een rosékleurige PVD coating. De zilveren wijzerplaat met chronograaf maakt dit model tot een sportief mannen horloge.

Nieuwe Armani horloges voor vrouwen

In de collectie voor vrouwen heeft Armani er mede voor gekozen om de Gianni T-Bar reeks verder uit te breiden. Deze zomer betekend dat voornamelijk Armani dameshorloges met banden in nét iets andere kleuren dan gebruikelijk, zoals bijvoorbeeld lichtblauw of crème. Het horloge voor vrouwen AR11041 is bijvoorbeeld voorzien van een créme kleurige leren band, ideaal voor in de zomer. Zo heeft u een bijzonder stijlvol horloge, dat toch trendy te noemen is. Het horloge is ook prima af te lezen vanwege de goudkleurige wijzers, wat perfect bij de kleur van de kast past.

Uw nieuwe Armani horloge kopen bij Horlogeloods

Bent u overtuigd of overweegt u een horloge van Armani aan te schaffen? Misschien dat onze extra voordelen u over de streep kunnen trekken. Besteld u een horloge met edelstalen band, dan leveren wij er gratis een op maat maak setje bij. Ook kunt u in het bestelproces aangeven of uw bestelling een cadeau is. Dan zullen wij het gratis feestelijk voor u inpakken. En, als laatste argument, wij verzenden uw bestelling geheel gratis!