Spreken Boccia sieraden u op het eerste gezicht niet echt aan? Think twice! Boccia armbanden, kettingen en oorbellen bezitten een aantal geweldige eigenschappen, die voor veel mensen de doorslag geven. Dit heeft alles te maken met het materiaal titanium waar Boccia ringen en andere sieraden van gemaakt zijn. Benieuwd? Lees snel verder!

De schitterende eigenschappen van titanium Boccia sieraden

Een van de mooie kenmerken van titanium is dat het anti-allergisch is. Dit betekent dat u vrijwel geen huidirritatie krijgt van Boccia sieraden, in tegenstelling tot sieraden van nikkel, of zelfs zilver en goud. Daarbij is titanium sterker dan staal, waardoor Boccia sieraden een leven lang mee kunnen gaan. Voor mensen die niet houden van te zware sieraden zijn de Boccia sieraden ook ideaal: titanium is een zeer licht materiaal!

Krassen in uw Boccia sieraden?

Titanium mag dan sterker dan staal zijn, soms is het niet te voorkomen dat uw sieraden krassen oplopen. Vooral als u uw Boccia sieraden op dagelijkse basis draagt, zijn krassen bijna onvermijdelijk. Krassen kunt u op twee eenvoudige manieren zelf verwijderen. Probeer het bijvoorbeeld eens met een pennengum! Dit is de blauwe kant van die rood blauwe gum van vroeger. Ook zou u het voorzichtig kunnen proberen met een droog schuursponsje. Handig, toch?

Boccia sieraden kopen bij Horlogeloods

Wilt u Boccia sieraden kopen? Dit kan eenvoudig in onze horloge webshop. Tevens kunt u de sieraden offline kopen in onze juwelierswinkel aan de Oudestraat 63 in Kampen. Bekijk van te voren welke sieraden u wilt zien, of oriënteer u in onze winkel. Happy shopping!