Casio ondersteunt sinds 2009 het Red Bull Racing-team. Dit uiterst succesvolle racing-team, dat in zowel 2010 en 2011 de dubbele titel in de F1 constructeurs en coureurskampioenschappen behaalde, passen perfect bij elkaar. Het team heeft een energiek team met een jeugdig imago, dit in combinatie met het fantastische oog voor technologische ontwikkelingen is waarom dit een uitstekende match is voor de Casio Edifice collectie, waar snelheid en intelligentie het voortouw hebben.

Als F1 liefhebber weet je allang dat Casio een officiële partner is, maar wat je misschien nog niet wist is dat er in september 2012 een heel speciaal Edifice horloge uitkomt in samenwerking met Red Bull Racing. Deze EFR-520RB komt in een gelimiteerde oplage uit, dus mocht je er eentje willen bemachtigen dan moet je er snel bij zijn! Het horloge heeft een 3D-chronograaf waar je zelfs tot 1/20ste seconde kunt aflezen! De kast is van PVD, verder heeft de EFR-520RB krasvrij mineraal glas, heeft een waterdichtheid van 10 BAR en een edelstalen band. De kleuren die worden gebruikt in het horloge zijn hetzelfde als die van Red Bull Racing. Ook het logo van het race team is duidelijk zichtbaar op de wijzerplaat. Al met al is het een super stoer horloge geworden! Het wordt geleverd in een speciale doos met foto’s van de coureurs en de raceauto.

De lancering van het Casio horloge komt nu toch wel dichtbij. Liefhebbers zitten er waarschijnlijk al op te wachten. Niet heel gek want het horloge is werkelijk geweldig! Wij van Horlogeloods zitten in ieder geval op het puntje van onze stoel… Nog maar 1 maand.....