Op sommige Diesel horloges staat de zin ‘Only the brave’, wat benadrukt dat Diesel horloges alleen voor de stoerste dames en heren ontwikkeld zijn. De Diesel horloges hebben een krachtige uitstraling, door hun robuuste vormen en opvallende kleuren. Horlogeloods heeft zijn collectie Diesel horloges uitgebreid met veel modellen, zodat u extra veel keus heeft.

Opvallende Diesel horloges voor dames

In onze webshop vindt u enkele Diesel horloges voor dames, welke voorzien zijn van opvallende details en vernieuwende elementen. Dit zijn bijvoorbeeld een rosékleurige horlogekast in combinatie met een zwart leren horlogeband. Ook zijn er modellen die tevens door heren gedragen kunnen worden. Welk Diesel dameshorloge durft u te dragen?

Diesel horloge voor heren: uitgebreide collectie

De collectie Diesel horloges op Horlogeloods is voornamelijk ontwikkeld voor heren. U heeft dan ook de keuze uit een zeer uitgebreide collectie, in verschillende kleuren en formaten. Het meest robuuste Diesel herenhorloge heeft zelfs een horlogekast met een diameter van 60 mm! Ga voor een opvallend Diesel horloge met een felgekleurde wijzerplaat of een geheel goudkleurig exemplaar.

Diesel horloges online kopen

Heeft u het Diesel horloge van uw smaak gevonden? Dan zult u deze al zeer snel ontvangen! Als u een bestelling plaatst op een werkdag voor 20:30 uur, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Tevens hebben wij een winkel in Kampen, waar u de Diesel horloges van dichtbij kunt bekijken. Wanneer u vragen hebt tijdens het bestellen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 038 - 33 33 632 of klantenservice@horlogeloods.nl.