Moederdag is natuurlijk de dag om uw lieve moeder in het zonnetje te zetten. Nu zegt bijna iedereen dat hij of zij de leukste liefste moeder heeft van de wereld, maar ik denk dat die van mij toch wel de leukste is. Zoals een echte moeder staat ze altijd voor mij klaar, kent mij door en door en weet mij ook goed op mijn plaats te zetten als ik niet gelijk heb. Maar nu moederdag,.. hoe maakt u iemand duidelijk dat ze de liefste van de wereld is? Bloemetje? Luchtje? Iets voor in de tuin? Keuzes, keuzes...

Heeft u er wel eens aan gedacht om een prachtig dameshorloge te geven? Heeft u een moeder die zich graag elegant kleed? Dan kunt eens kijken bij de Calvin Klein dameshorloges, bijvoorbeeld de K3E236L6 of de K3G23121. Deze prachtige dameshorloges stralen de elegantie uit waar het merk zo bekend om staat en met een geweldig Zwitsers uurwerk wat in deze horloges zit kan uw moeder jaren plezier beleven aan dit moederdag cadeau. Niet helemaal de smaak van uw moeder? Dan is misschien een dameshorloge van Danish Design wat meer haar smaak. Neem eens een kijkje bij de IV65Q977, wat een prachtig dameshorloge is dit en voor een leuke prijs! Sportieve moeder? Dan hebben we nog dit sportieve dameshorloge van DKNY, de NY8767. Helemaal top deze witte beauty! Natuurlijk hebben wij nog veel meer dameshorloge op onze webshop. Kijk gerust rond en kies het dameshorloge wat het beste bij uw uw moeder past. Wat mijn moeder aanstaande zondag krijgt ga ik hier natuurlijk niet verklappen, maar ze krijgt het met een dikke knuffel!