Heeft u zich altijd al afgevraagd waar Mondaine horloges u aan doen denken? Aan de officiële stationsklokken van Zwitserland natuurlijk! Het ontwerp van de horloges van Mondaine is een officieel Bauhaus-ontwerp en bestaat al ruim 70 jaar. Met een Mondaine horloge heeft u altijd een miniatuurversie van de Zwitserse stationsklok om uw pols. Meer weten over de ontwerpen en kwaliteit? Lees snel verder.

Mondaine horloge: puur en modern design

Typisch voor de Mondaine horloges is dat deze verkrijgbaar zijn met een lederen horlogebandje of een Milanees bandje. Bij de meeste lederen horlogebanden is het ontwerp simpel gehouden, maar enkele exemplaren hebben een pop of color met een felrode binnenkant. Deze past overigens perfect bij de net zo rode secondewijzer. Mondaine dameshorloges en Mondaine herenhorloges zijn allesbehalve saai, want eenvoud betekent vaak fascinerende perfectie.

Swiss Made keurmerk op een Mondaine horloge

Elk Mondaine horloge heeft het keurmerk ‘Swiss Made’. Zwitserse horloges mogen niet zomaar dit keurmerk dragen, maar worden hiervoor aan strenge kwaliteitseisen onderworpen. Hiervoor zijn drie regels opgesteld. Het horloge moet allereerst in Zwitserland samengesteld zijn. Ten tweede moet het horloge door de fabrikant in Zwitserland geïnspecteerd zijn. Als laatste moet de helft van de onderdelen van het horloge minstens 50% van de waarde van het horloge zijn. Mondaine horloges zijn kortom veelvuldig gecontroleerd op kwaliteit en dat zult u merken als het gaat om de levensduur van de horloges!

Mondaine horloges bij Wereldhorloges

In onze webshop vindt u zowel Mondaine herenhorloges als dameshorloges en zelfs een heuse Mondaine klok! En wanneer u een voorradig Mondaine horloge op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, staat de postbode morgen al voor uw deur. Happy shopping!