In 1982 werd het merk Lorus op de markt gebracht. Vanaf dag één waren de horloges van Lorus een groot succes. Waarom wij van Wereldhorloges fan zijn van Lorus? Omdat de horlogecollectie van dit merk uiterst betaalbaar is, het design van Lorus verrassend is én de kwaliteit van de horloges goed is. Ieder Lorus horloge bevat het Seiko kwaliteitsuurwerk, dus er wordt zeker niet ingeleverd op kwaliteit. Hierdoor kun je, zelfs op een budget, een trendy en kwaliteitshorloge dragen.

De verscheidenheid van Lorus horloges

Lorus staat bekend om het aanbieden van een ruime selectie eigentijdse en gebruiksvriendelijke horloges, van elegant tot sportief en in een verscheidenheid aan materiaal en kleur. Alle Lorus horloges zijn voorzien van een quartz uurwerk. Deze worden dus gevoed door een batterij. Wist u dat Seiko in 1969 als eerste een quartz uurwerk op de markt bracht?

Nieuwe heren- en dameshorloges van Lorus toegevoegd

Hoewel het de horloges aan fijn massief goud en weelderige diamanten ontbreekt, zijn de Lorus horloges ontworpen met het oog op een stijlvol accessoire. Voor de sportieve dames en heren onder ons zijn er handige modellen met een stopwatchfunctie te verkrijgen. We hebben weer een heel aantal nieuwe dames- en herenmodellen van Lorus toegevoegd aan ons assortiment. Ook Lorus kinderhorloges zijn in ons assortiment goed vertegenwoordigt. Aantrekkelijke prijskaartjes ook trouwens!

Online Lorus horloge bestellen

Lorus: het betaalbare merk voor jong en oud. Door de uitgebreide horlogecollectie is er voor iedereen een passend model te vinden. Kijk voor de gehele Lorus collectie in onze webshop. Alle modellen zijn ook tentoongesteld in onze juwelierswinkel in Kampen. Dus u kunt ook op uw gemak alle horloges van Lorus komen bekijken.