Kenneth Cole, bekend van zijn kleding en schoenen, heeft weer een aantal prachtige exemplaren dameshorloges uitgebracht. In deze dameshorloges van Kenneth Cole is weer veel gebruik gemaakt van transparantie en edelstaal. Ook is de kleur rosé verwerkt in de nieuwe Kenneth Cole dameshorloges. Lees snel verder en laat u verrassen!

Kenneth Cole KC0008 en KC0009

Deze exemplaren dameshorloges van Kenneth Cole zijn uitgevoerd in hetzelfde model. De horloges zijn van edelstaal en hebben een prachtige glazen horlogekast. Hierdoor is de horlogekast transparant, waardoor het unieke horloges zijn. De rand van de horlogekast is van edelstaal en afgezet met kleine steentjes. De wijzerplaat van deze Kenneth Cole dameshorloges is parelmoerkleurig. Draagt u het liefst goudkleurige horloges, ga dan voor de Kenneth Cole KC0008. De Kenneth Cole KC0009 is rosékleurig en dus geschikt voor fans van de kleur rosé!

Kenneth Cole KC0035

Dit Kenneth Cole horloge is uitgevoerd in de kleur grijs. De Kenneth Cole KC0035 heeft ook een glazen horlogekast, waardoor deze eveneens transparant is. De wijzerplaat is volledig afgezet met kleine steentjes, wat een glamorous look geeft aan dit dameshorloge van Kenneth Cole.

Kenneth Cole KC0038

De horlogekast en horlogeband van de Kenneth Cole KC0038 is van edelstaal. De wijzerplaat is zwart en heeft prachtige rosékleurige accenten. Ook de wijzers van dit Kenneth Cole dameshorloge zijn rosékleurig, wat een goede combinatie met de wijzerplaat is. De rand van de horlogekast is afgezet met kleine steentjes, wat ook dit Kenneth Cole dameshorloge stijlvol en chic maakt.

Bestellen op Horlogeloods.nl

Bij Horlogeloods.nl bestellen geeft u heel veel voordelen. Bestelt u bijvoorbeeld op werkdagen voor 20.30, dan wordt het horloge dezelfde dag verzonden. Ook betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,-. En is het horloge een sinterklaascadeau of verjaardagscadeau? Geef dit dan even aan tijdens het bestelproces, dan wordt het horloge gratis voor u ingepakt.