Goodbye Sinterklaas en hallo Kerstmis! De maand van de cadeautjes is nog lang niet voorbij (gelukkig). Heeft u al een mooi kerstcadeau voor haar gevonden? Het is zeker niet te vroeg om daar nu alvast naar te kijken. Bij Horlogeloods zien wij dagelijks de mooiste horloges voorbij komen en wij zetten er graag een paar voor u op een rijtje.

Calvin Klein horloge als kerstcadeau

Ze zijn nog maar net binnen en nu al razend populair. De nieuwe Calvin Klein dameshorloges zijn wat dat betreft een heel geschikt kerstcadeau voor haar. Calvin Klein combineert simpele elegantie met een knipoog naar kunst en de laatste trends. Afgewerkt met een zilveren of roségouden touch en u weet, net als wij, dat u met een gerust hart de kerstdagen tegemoet kan gaan.

Ontdek de Kenneth Cole horloge collectie

Zomer of winter, de basics heeft iedere vrouw nodig. Bij Kenneth Cole vindt u prachtige horloges in een minimalistische stijl met weinig details, maar ook uitgesproken designer items die elke outfit een klein beetje meeneemt naar de 70’s en the 60’s. Welk model u ook kiest, bij de Kenneth Cole dameshorloges heeft u in ieder geval genoeg keus. Do we need to say more?

Bestel uw kerstcadeau voor haar op Horlogeloods

Een kerstcadeau voor haar shopt u bij Horlogeloods. Wij hebben meer dan 5000 horloges op voorraad! Bestel uw kerstcadeau voor haar op werkdagen voor 20.30 uur, want dan verzenden wij uw cadeautje diezelfde avond nog! Kies daarnaast voor onze gratis inpakservice en maak het uzelf extra gemakkelijk.