De mooie dameshorloges van Cosa zijn vanaf dat ze in het assortiment zijn opgenomen direct een trend. Leuke dameshorloges in het zilver of goud met daaraan een fraaie leren of Milanese horlogeband. Het zijn perfecte horloges voor de jonge vrouw die volop in het leven staat. Zit je nog op school, dan is een Cosa dameshorloge ook echt iets voor jou. We snappen dat je dan misschien wat minder te besteden hebt, en juist dan kun je bij Cosa prima terecht. Je shopt zo'n leuk dameshorloge namelijk al vanaf €88,-!

De visie van Cosa

COSA is een jong en bruisend nieuw horlogemerk. Deze trendy, minimalistische dameshorloges zijn het perfecte accessoire om een vrouwenpols. COSA wil de pure verfijning van Italië vangen en toevoegen aan de trendy, maar stijlvolle horloges. Italië staat bij iedereen bekend om haar eenvoud en liefde voor schoonheid en kwaliteit. Een COSA horloge is dan ook bedoeld om even te genieten van het moment. Het gaat volgens dit merk namelijk om die kleine momenten, waarop de tijd even stil lijkt te staan. Een horloge van dit merk zal je dan ook aan deze momenten herinneren.

Uitstraling van de Cosa dameshorloges

De COSA horloges zijn nog niet zo lang te verkrijgen in Nederland, maar toen wij deze horloges onder ogen kregen, waren wij er direct van overtuigd dat deze mooie dameshorloges een succes zouden worden. Vooral jongedames kunnen hun hart ophalen bij deze collectie, en zo zie je maar dat een mooi en stijlvol horloge helemaal niet duur hoeft te zijn. De collectie is overzichtelijk en onderverdeeld in diverse reeksen, en je kunt kiezen voor een horlogekast van 33 millimeter, oftewel small, of voor een horlogekast van 38 millimeter. De klokjes van 33 millimeter zijn erg minimalistisch, terwijl de horloges van 38 millimeter echte eyecatchers om je pols zijn. Ben je fan van een gouden dameshorloge, of spreekt een dameshorloge zilver je meer aan? Bij Cosa slaag je zeker weten!

Cosa dameshorloge online kopen bij Horlogeloods.nl

Bij Horlogeloods.nl maken we het je erg gemakkelijk. Zo hebben wij een inpakservice, waarbij het Cosa horloge gratis wordt ingepakt. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het bestelproces aanvinken dat het horloge een cadeau is. Ook wordt het horloge geheel gratis verzonden, en kan je het horloge indien gewenst naar bijvoorbeeld een PostNL afhaalpunt laten versturen. Nadat je uit een van onze vele veilige betaalmethodes hebt gekozen, kun je de bestelling voltooien en gaan wij snel voor je aan de slag. Horloges met een stalen band worden van ons voorzien van een bandinkorter, zodat je de band zelf op maat kunt maken. Wij hebben voor elke soort band een video gemaakt, zodat je kan zien hoe je de horlogeband zelf kan inkorten.