Bij Horlogeloods blijven we vernieuwen, en deze keer doen we dat met de minimalistische Picto horloges! Unieke horloges met een apart verhaal, gebaseerd op een klok ontworpen in de jaren '80. In plaats van wijzers die de tijd weergeven, beweegt juist de wijzerplaat van het horloge. De collectie bestaat uit horloges in verschillende groottes en kleuren. Of je nu van een klein elegant horloge houdt of juist kleurrijk en opvallend, u vindt het bij de Picto horloges!

Picto horloge met Deens design

De kracht van het merk Picto is de eenvoudige vormgeving, waardoor de horloges een moderne en strakke uitstraling krijgen. Picto is opgericht door de Deen Erik Rosendahl, die dusdanig creatieve horloges ontwierp, dat enkele ontwerpen zijn opgenomen in de permanente expositie van het museum voor de moderne kunsten in New York. U zult direct begrijpen wat wij hier mee bedoelen, als u de collectie bekijkt. Dit zijn horloges die u niet elke dag tegenkomt, en dus zeker op zullen vallen om uw pols.

Een Picto horloge is uniek!

Het assortiment Picto horloges is eenvoudig opgebouwd. De basis van een horloge van dit merk is de wijzerplaat, dit is altijd hetzelfde ontwerp, maar dan wel in verschillende kleuren. Dit stijlvolle ontwerp is van een elegante eenvoud. Picto is een opvallend merk in de horlogebranche vanwege het speciale Pictopuntje voor de uren. Voor dit puntje gebruikt Picto een hele bijzondere techniek, want het puntje is gedrukt op de wijzerplaat en die draait rond. In 12 uur tijd draait de wijzerplaat één keer rond en geeft zo met de punt de uren aan. De minuten worden door een normale wijzer aangegeven. Dit kunt u zien bij zowel de Picto herenhorloges als de Picto dameshorloges.

Picto horloge kopen bij Horlogeloods.nl

Wilt u een van deze opvallend mooie horloges kopen? Wacht dan niet langer en voeg het toe aan uw winkelmandje, waarna u kunt profiteren van alle voordelen die onze webshop biedt. De betalingsmogelijkheden zijn legio, en wij bieen een gratis inpakservice aan. Ook gebeurd de verzending veilig en gratis, door PostNL. Zo weet u zeker dat uw horloge veilig bij u aankomt. Wilt u de bijzondere techniek van de Picto horloges eerst van dichtbij bekijken, kom dan langs in onze showroom!