Wij van Horlogeloods zijn supertrots dat wij de eer hebben om deze Samsung Gear smartwatches aan te mogen bieden in onze webshop. Het gaar hier om 3 gelimiteerde uitgaves van de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport horloges. Deze speciale horloges van de Gear smartwatch kenmerken zich door een kwalitatieve stalen band. Ook krijgt u er een leren band bij als u een van deze modellen koopt. Ga voor kwaliteit en kies een van de Samsung smartwatches!

Samsung smartwatch met stalen band

De Samsung smartwatches zijn al geruime tijd niet meer weg te denken uit het rijtje van smartwatch aanbieders. Het merk staat dan ook voor kwaliteit, wat reeds velen heeft doen besluiten om een van deze horloges te kiezen. Deze Limited Editions hebben echter net een beetje extra. Het klassieke ontwerp met een ronde wijzerplaat en de massieve edelstalen horlogeband geven de Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic en Gear Sport net iets extra, en dan hebben we het nog geeneens over de vele handige functies Via de roterende ring kunt u telefoongesprekken aannemen, berichten lezen of apps openen. Deze slimme horloges hebben een GPS functie en er kan ook muziek mee geluisterd worden. Door de hoge batterijcapaciteit hoeft deze smartwatch maar eens in de paar dagen te worden opgeladen.

Samsung Gear watch met handige functies

De Samsung smartwatch ziet er natuurlijk niet alleen leuk uit. Deze horloges zijn namelijk ook nog eens super functioneel en handig in gebruik. Zo kun je alle berichten die op je telefoon binnenkomen laten doorsturen naar het horloge, en door middel van quick reply's kunt u direct antwoorden indien nodig. Door middel van unieke sensoren meet het horloge uw hartslag en alle andere activiteiten: stappen, traptreden, snelheid en afstand. Door middel van de ingebouwde speaker en microfoon bent u zelfs in staat om met het horloge te bellen. De wijzerplaat is een touchscreen, die nu op elk gewenst moment kunt aanpassen. Ten slotte kunt u alle apps die u bijvoorbeeld ook op uw telefoon gebruikt, moeiteloos gebruiken op deze smartwatch!

Samsung smartwatch online kopen

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van deze smartwatches? Voeg het horloge dan snel toe aan uw winkelmand en bestel! Voorradige horloges die u bestelt op werkdagen voor 22:30 uur verzenden wij gratis, en dezelfde dag nog! Tijdens het betalen heeft u de mogelijkheid om de gratis inpakoptie aan te vinken. Bij een horloge met een edelstalen band krijgt u gratis een setje meegeleverd waarmee u het horloge op maat kunt maken. En wilt u de horloges liever eerst even in het echt zien, dan kan dat in onze showroom in Kampen!