Afgelopen week vierden de medewerkers van Horlogeloods.nl een feestje. We hebben namelijk een nieuwe webwinkel gelanceerd. Sieradenloods.nl is het zusje van Horlogeloods.nl. In deze webwinkel vindt u de mooiste trendy sieraden van dit moment. U vindt hier onder andere kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en oorbel bedels van veel populaire merken.

De topmerken van Sieradenloods.nl

Bij Sieradenloods.nl vindt u enkele trendy merken. Zo verkopen wij de prachtige sieraden van Buddha to Buddha. In het assortiment vindt u niet alleen de populaire Buddha to Buddha armbanden, maar ook mooie ringen en oorbellen van het merk. Daarnaast vindt u in het assortiment sieraden van Ti Sento Milano. Dit trendy merk maakt de mooiste oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Vaak zijn de zilveren sieraden van Ti Sento Milano versierd met prachtige kristallen. Ook Zinzi maakt eigentijdse sieraden van zilver en komt elk half jaar met een nieuwe collectie.

Verder vindt u in de collectie de mooie armbanden van Josh, Breil kettingen en armbanden, gouden sieraden van Blush en hippe vergulde sieraden van By LouLou.

De voordelen van Sieradenloods.nl

Net als bij Horlogeloods.nl worden de bestellingen van Sieradenloods.nl snel verzonden. Als u op werkdagen voor 20.30 een bestelling plaatst, dan wordt deze nog dezelfde werkdag verzonden. Ook de cadeauservice is hetzelfde als bij Horlogeloods.nl. Alle cadeaus worden gratis door ons verpakt. En indien het sieraad toch niet helemaal uw smaak is, kunt u het gewoon binnen dertig dagen retourneren.