Het prachtige TW Steel is een succesvol merk van Nederlandse komaf. TW Steel produceert opvallende en robuuste horloge voor zowel mannen en vrouwen. Het merk werd opgericht in 2005 en was direct al een succes. Vandaag de dag heeft TW Steel een miljoenenomzet en heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 100 werknemers in dienst. Een TW Steel horloge koopt u gemakkelijk en snel bij Horlogeloods!

TW Steel horloges voor dames en heren

Kenmerkend voor de TW Steel horloges zijn de robuuste horlogekasten en grote kronen aan de zijkant van de horloges. Dit maakt de horloges stoer en opvallend. TW Steel is niet bang om op te vallen met zijn horloges. Trendy rosé wordt in de damescollectie afgewisseld met fel blauw. Bij de herenhorloges staan donkere kleuren en siliconen horlogebanden centraal. De moeite waard om even te bekijken.

Kelly Rowland als gezicht van de TW Steel horloges

Wist u dat Kelly Rowland al een tijdje het gezicht is van TW Steel? Deze zangeres uit Amerika zat samen met de wereldberoemde Beyoncé in de meidengroep Destiny’s Child en heeft ruim 27 miljoen soloplaten verkocht. Ook heeft ze 4 Grammy awards gewonnen. Wij van Horlogeloods.nl vinden het erg bijzonder dat zo’n beroemde zangeres zich verbonden heeft aan een merk uit een klein kikkerlandje. Dit zegt natuurlijk ook wel dat TW Steel een zeer populair merk is!

Gratis verzendkosten bij besteding vanaf €100,-

Heeft u een keuze kunnen maken uit ons assortiment TW Steel horloges? Bestel dan snel! Als u namelijk voorradige horloges op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden! Tevens betaalt u geen verzendkosten bij besteding van €100,- of meer. Dat is nog eens fijn internetshoppen!