Het merk Cluse heeft minimalistische horloges in alle kleuren. De meest bijzondere horloges van Cluse zijn toch wel de horloges uit de collectie ‘Marble’. Deze horloges hebben een wijzerplaat van marmer. Dit is een steensoort die van nature verschillende patronen bevat. Alle horloges hebben dus een ander design! Lees snel verder voor meer details!

Cluse horloges met verwisselbare horlogebandjes

De Cluse horloges shopt u met een horlogebandje van leer, of een horlogebandje van edelstaal. Het voordeel van een Cluse horloge is dat u heel eenvoudig de horlogebandjes kunt wisselen. Dankzij het handige kliksysteem draagt u iedere dag een horloge dat perfect matcht bij uw outfit. Bekijk snel onze collectie met Cluse dameshorloges en shop uw favoriet!

Cluse horloges populair

Het merk Cluse heeft in een paar jaar tijd de omzet flink zien stijgen. De horloges zijn mega populair onder zowel jongeren als ouderen. Het merk staat voor elegantie in de meest pure vorm. Genieten van de simpele dingen in het leven staat centraal. Een prachtige gedachte achter de schitterende horloges van Cluse. Welk horloge is uw favoriet?

Bestel uw Cluse horloge online

Bij Horlogeloods profiteert u van maar liefst 5% korting op uw bestelling! Het enige wat u hoeft te doen is uzelf aanmelden voor onze nieuwsbrief! Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €50,- helemaal gratis. Is uw bestelling een cadeautje? Vink dan de gratis cadeauservice aan tijdens het betaalproces. Deze service kost u niets extra’s! Voor vragen over uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632 of mail naar klantenservice@horlogeloods.nl.