Breuning trouwringen staan voor echte liefde

Breuning trouwringen zijn bij elke vooraanstaande juwelier wel te vinden. De firma Breuning is één van de leidende ateliers van trouwringen in Europa en ook bekend door hun gouden en zilveren sieraden. Het merk Breuning staat voor kwaliteit en design. De recente ontwerpen onderscheiden zich door de precieze afwerking met een handmatige traditionele smeedkunst. Hoge kwalitatieve afwerking en ontwerpexpertise gaan bij de Breuning trouwringen hand in hand. Breuning is een familiebedrijf dat sinds 1927 bestaat en waar nu de derde generatie het bedrijf leidt. Zij beschikken over een wereldwijd zo uniek machinepark dat ook technisch zeer aansprekende trouwringen realiseerbaar zijn.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 23:59 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Exclusieve Breuning trouwringen collectie

De Breuning trouwringen behoren tot de meest kwalitatieve en elegante modellen binnen ons assortiment. De decennia ervaring die Breuning heeft opgedaan is duidelijk terug te zien in hun collecties. Ze hebben de mooiste designs die stelletjes in heel Europa aanspreken. Hun ringen kunnen met trots worden gedragen en zijn daarom het perfecte symbool voor jou en je partner. Het Duitse merk Breuning stelt hoge eisen aan hun trouwringen. Ze zorgen dan ook altijd voor het mooiste resultaat. De slogan van Breuning is niet voor niets 'echte liefde'. De Breuning trouwringen stralen perfectie en professionaliteit uit. Deze trouwringen gaan meer dan een leven lang mee en blijven hun mooie glans houden. Een vooruitzicht waar een ieder blij van wordt!

Voldoende keuze bij Breuning

Breuning biedt een grote, diverse collectie trouwringen aan, waar jullie dan ook je voordeel mee kunnen doen. Je kunt dan namelijk direct de ringen kiezen, die jouw het meeste aanspreken. Op zoek naar een paar witgouden trouwringen? Of een combinatie van goud en witgoud? Bij Breuning zul je zeker slagen. Ook qua polijsting is er vanalles mogelijk. Willen jullie een paar ringen die glanzend aan je vinger zitten, of juist gematteerde ringen? Allemaal keuzes die je moet maken, en waar wij jullie bij gaan helpen. Ook met het aantal diamantjes is te spelen. Je kunt namelijk per ring aangeven hoeveel diamantjes je erin zou willen hebben. Dat geeft een trouwring een nog chiquere uitstraling.

Bezoek onze showroom voor Breuning trouwringen

Om jullie trouwringen rustig uit te zoeken nodigen wij jullie uit in onze sfeervolle showroom in Kampen. Wij tonen jullie overdag of s ‘avonds graag vrijblijvend alle mogelijkheden die het merk Breuning jullie biedt. Op diverse tableaus kunnen jullie de perfecte trouwringen voor jullie samen uitzoeken, of we helpen jullie om de ringen zelf te ontwerpen met de configurators die wij gebruiken. Door middel van een complete trouwringen-box met alle profielen, goudkleuren, zetwijzes en oppervlakte bewerkingen kunnen we met behulp van een trouwringenontwerpprogramma de trouwringen vormgeven en gelijk de prijs zien. Op het computerscherm zien jullie het ontworpen paar trouwringen van alle kanten direct heel duidelijk weergegeven. Wanneer jullie op een tableau een paar aansprekende ringen zien, kunnen we deze bijvoorbeeld ook samen gaan aanpassen in kleur of breedte. Misschien willen jullie de herenring net wat breder dan de damesring, het is allemaal mogelijk en gelijk zichtbaar. We zien jullie graag vrijblijvend in onze showroom, dus neem direct contact op voor een afspraak.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting